0 All Booked All Booked All Booked 6592 AFLYST Friluftsgudstjeneste i Elsted https://www.elstedkirke.dk/?event=friluftsgudstjeneste-i-elsted&event_date=2020-06-01&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-06-01

AFLYST Friluftsgudstjeneste i Elsted


  • VEJVISER & PRINT
2020-06-01 14:00 2020-06-01 15:30 Europe/Copenhagen AFLYST Friluftsgudstjeneste i Elsted

. AFLYSNING AF FRILUFTSGUDSTJENESTE 2. PINSEDAG Vi har desværre ikke mulighed for at afvikle friluftsgudstjeneste d. 1. juni kl. 14.00 sammen med vore nabosogne.  I Kirkeministeriets vejledning vedr. genåbning af folkekirken står der vedr. udendørs aktiviteter (herunder gudstjenester), at de til enhver tid gældende regler om den tilladte størrelse af forsamlinger skal overholdes. Det betyder i skrivende stund, at der ikke må samles mere end 10 personer til en udendørs gudstjeneste. Friluftsgudstjenesten bliver til gengæld erstattet af en gudstjeneste i kirken samme dag d. 1. juni kl. 11.00 v. sognepræst Iben Vinther Nordestgaard  – læs mere her. .   FRILUFTSGUDSTJENESTE I ELSTED Mandag d. 1. juni 2. pinsedag kl. 14:00 på græsset uden for Elsted Sognegård Skejby-Lisbjerg, Elev, Todbjerg-Mejlby og Elsted Sogne fejrer igen i år fælles gudstjeneste 2. pinsedag. I år foregår det foran sognegården i Elsted. Skulle det mod vores håb ikke blive solskinsvejr, går vi i kirken. Vi satser på, at vejret bliver fantastisk, så vi sammen kan nyde sang, musik, kormusik og forårets friske farver – og naturligvis dejligt samvær med beboere fra nabosognene. Efter gudstjenesten er der udvidet kirkekaffe med kage og kaffe. . Gudstjenesten salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien: Præludium v. børnekor “Tag en bøgegren i hånden” 290 I al sin glans nu stråler solen 294 Talsmand som på jorderige 291 Du, som går ud fra den levende Gud — 723 Naturen holder pinsefest 849 Igen berørt fra salmebogstillægget “100 salmer” (synges under nadverbord) 807 Den lange lyse sommertid fra salmebogstillægget “100 salmer” Postludium v. børnekor: “Må din vej gå dig i møde” (864 fra salmebogstillægget “100 salmer)      

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup
.
AFLYSNING AF FRILUFTSGUDSTJENESTE 2. PINSEDAG

Vi har desværre ikke mulighed for at afvikle friluftsgudstjeneste d. 1. juni kl. 14.00 sammen med vore nabosogne.  I Kirkeministeriets vejledning vedr. genåbning af folkekirken står der vedr. udendørs aktiviteter (herunder gudstjenester), at de til enhver tid gældende regler om den tilladte størrelse af forsamlinger skal overholdes. Det betyder i skrivende stund, at der ikke må samles mere end 10 personer til en udendørs gudstjeneste.

Friluftsgudstjenesten bliver til gengæld erstattet af en gudstjeneste i kirken samme dag d. 1. juni kl. 11.00 v. sognepræst Iben Vinther Nordestgaard  – læs mere her.
.

 

FRILUFTSGUDSTJENESTE I ELSTED


Mandag d. 1. juni
2. pinsedag
kl. 14:00 på græsset uden for Elsted Sognegård


Skejby-Lisbjerg, Elev, Todbjerg-Mejlby og Elsted Sogne fejrer igen i år fælles gudstjeneste 2. pinsedag. I år foregår det foran sognegården i Elsted. Skulle det mod vores håb ikke blive solskinsvejr, går vi i kirken.

Vi satser på, at vejret bliver fantastisk, så vi sammen kan nyde sang, musik, kormusik og forårets friske farver – og naturligvis dejligt samvær med beboere fra nabosognene.

Efter gudstjenesten er der udvidet kirkekaffe med kage og kaffe.

.Alter

Gudstjenesten salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien:

Præludium v. børnekor “Tag en bøgegren i hånden”

290 I al sin glans nu stråler solen
294 Talsmand som på jorderige
291 Du, som går ud fra den levende Gud

723 Naturen holder pinsefest
849 Igen berørt fra salmebogstillægget “100 salmer” (synges under nadverbord)
807 Den lange lyse sommertid fra salmebogstillægget “100 salmer”

Postludium v. børnekor: “Må din vej gå dig i møde” (864 fra salmebogstillægget “100 salmer)