0 All Booked All Booked All Booked 10158 Friluftsgudstjeneste i Elev Kirke https://www.elstedkirke.dk/?event=friluftsgudstjeneste-i-elev-kirke&event_date=2023-05-29&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-05-29

Friluftsgudstjeneste i Elev Kirke


  • VEJVISER & PRINT
2023-05-29 14:00 2023-05-29 16:00 Europe/Copenhagen Friluftsgudstjeneste i Elev Kirke

. FRILUFTSGUDSTJENESTE I ELSTED Mandag d. 29. maj 2. pinsedag kl. 14:00  i Elev Kirke Traditionen tro fejrer sognene Skejby-Lisbjerg, Todbjerg-Mejlby, Elsted og Elev pinse sammen under åben – og forhåbentlig blå – himmel 2. pinsedag. I år foregår det i Elev, på området mellem kirken og Sognehuset, og vi håber at blive rigtig mange til en grøn og varm sommereftermiddag. Ved gudstjenesten medvirker kirkernes børne- og ungdomskor, som vil synge for os, og efter gudstjenesten er der kaffe og kage og sjove aktiviteter for børnene. Skulle vejret mod forventning blive vådt, så trækker vi indenfor i Sognehuset.

.
FRILUFTSGUDSTJENESTE I ELSTED

Mandag d. 29. maj
2. pinsedag
kl. 14:00  i Elev Kirke


Traditionen tro fejrer sognene Skejby-Lisbjerg, Todbjerg-Mejlby, Elsted og Elev pinse sammen under åben – og forhåbentlig blå – himmel 2. pinsedag.

I år foregår det i Elev, på området mellem kirken og Sognehuset, og vi håber at blive rigtig mange til en grøn og varm sommereftermiddag.

Ved gudstjenesten medvirker kirkernes børne- og ungdomskor, som vil synge for os, og efter gudstjenesten er der kaffe og kage og sjove aktiviteter for børnene.

Skulle vejret mod forventning blive vådt, så trækker vi indenfor i Sognehuset.