0 All Booked All Booked All Booked 7770 Foredrag v. forfatter Charlotte Rørth https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-v-forfatter-charlotte-roerth-2&event_date=2020-11-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-11-24

Foredrag v. forfatter Charlotte Rørth


  • VEJVISER & PRINT
2020-11-24 19:30 2020-11-24 21:30 Europe/Copenhagen Foredrag v. forfatter Charlotte Rørth

FOREDRAG V. FORFATTER OG JOURNALIST CHARLOTTE RØRTH Fælles foredrag arrangeret af Elsted, Elev og Skejby/Lisbjerg Menighedsråd Tirsdag d. 24. november kl. 19.30-22.00 i Elev Sognehus “Hvordan lever man med religiøse oplevelser i Danmark anno 2019?” Det ved Charlotte Rørth, som kommer og fortæller om sine oplevelser. ”Der har været en overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel,” siger Charlotte Rørth. Februar 2019 udkom den afsluttende bog i trilogien ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”. Hun har haft en overvældende – også international – succes med bogen ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” og har siden udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med interview med andre, der har haft oplevelser samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører. Kristeligt Dagblad kalder det ”en religiøs folkebevægelse”, DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne, der hele 2019 kan ses på dr.dk/tv, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske, hvor den første bog er udkommet, blandt andet Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung og Dagens Nyheter samt en håndfuld af såvel de bærende norske som hollandske. Men hvordan lever man med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin? Charlotte Rørth fortæller åbent i sit foredrag om sin måde at leve på, og der vil være god tid til spørgsmål og debat efter pausen. Foredraget arrangeres i samarbejde mellem Elsted, Skejby/Lisbjerg og Elev Sogne. Billetter: Billetter sælges til kr. 75,00 + gebyrer via dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/t995nphqkq  og salget åbner den 1. oktober kl. 8.00. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter.  For mere information, kontakt: Merete Dalsgaard på tlf. 50516595 eller mail: dalsgaardmerete@gmail.com Læs mere på www.charlotteroerth.dk Foto: Lars Horn/ Baghuset

Elev Sognehus

FOREDRAG V. FORFATTER OG JOURNALIST CHARLOTTE RØRTH
Fælles foredrag arrangeret af Elsted, Elev og Skejby/Lisbjerg Menighedsråd


Tirsdag d. 24. november
kl. 19.30-22.00 i Elev Sognehus


“Hvordan lever man med religiøse oplevelser i Danmark anno 2019?” Det ved Charlotte Rørth, som kommer og fortæller om sine oplevelser.
”Der har været en overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel,” siger Charlotte Rørth.Charlotte Rørth, Foto: © Lars Horn / Baghuset. Dato: 04.01.19

Februar 2019 udkom den afsluttende bog i trilogien ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”. Hun har haft en overvældende – også international – succes med bogen ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” og har siden udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med interview med andre, der har haft oplevelser samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører.

Kristeligt Dagblad kalder det ”en religiøs folkebevægelse”, DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne, der hele 2019 kan ses på dr.dk/tv, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske, hvor den første bog er udkommet, blandt andet Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung og Dagens Nyheter samt en håndfuld af såvel de bærende norske som hollandske.

Men hvordan lever man med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin?

Charlotte Rørth fortæller åbent i sit foredrag om sin måde at leve på, og der vil være god tid til spørgsmål og debat efter pausen.

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem Elsted, Skejby/Lisbjerg og Elev Sogne.

Billetter:
Billetter sælges til kr. 75,00 + gebyrer via dette link: https://place2book.com/da/sw2/sales/t995nphqkq  og salget åbner den 1. oktober kl. 8.00. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal billetter. 

For mere information, kontakt:
Merete Dalsgaard på tlf. 50516595 eller
mail: dalsgaardmerete@gmail.com
Læs mere på www.charlotteroerth.dk

Foto: Lars Horn/ Baghuset