All Booked All Booked All Booked 1765 Foredrag: Svend Brinkmann https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-svend-brinkmann&event_date=2016-08-15&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2016-08-15

Foredrag: Svend Brinkmann


  • VEJVISER & PRINT
2016-08-15 19:30 2016-08-15 21:30 Europe/Copenhagen Foredrag: Svend Brinkmann

. . . FOREDRAG – STÅ FAST: ET OPGØR MED TIDENS UDVIKLINGSTRANG Mandag d. 15. august kl. 19:30 Lystrup kirke NB! Billetterne til foredraget er allerede udsolgt.  Lystrup, Elev og Elsted sogne er gået sammen om at arrangere et foredrag med Svend Brinkmann, som er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. I 2015 modtog han DR’s Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris. Aktuelt forsker han i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser, og aftenens foredrag vil tage udgangspunkt i hans bog “Stå fast”, som er blevet en bestseller. I sit foredrag spørger Svend Brinkmann, om vi nu har nået grænserne for, hvor megen fleksibilitet og omstillingsparathed, mennesker kan kapere. Hvad er konsekvenserne for menneskelig integritet, loyalitet og pligtfølelse, når man konstant skal være i udvikling? Kan vi virkelig finde retning i tilværelsen ved konstant at kigge ind i os selv og “mærke efter”? Og hvilke alternativer findes for mennesker, der ikke hele tiden vil stræbe mod at “finde sig selv”, men hellere vil stå fast i deres liv og affinde sig med sig selv? Da der er et begrænset antal pladser og deltagerbetaling på 80 kr., kan man købe billetter på Lystrup Kirkes kirkekontor i åbningstiden fra den 1. august. Ved spørgsmål kan Lystrup kirkes kordegn Henrik Berger kontaktes på tlf. 86 22 79 76.  

Lystrup Centervej 80, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
FOREDRAG – STÅ FAST: ET OPGØR MED TIDENS UDVIKLINGSTRANG


Mandag d. 15. august kl. 19:30
Lystrup kirke


NB! Billetterne til foredraget er allerede udsolgt. 

Lystrup, Elev og Elsted sogne er gået sammen om at arrangere et foredrag med Svend Brinkmann, som er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. I 2015 modtog han DR’s Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris. Aktuelt forsker han i den stigende udbredelse af psykiatriske diagnoser, og aftenens foredrag vil tage udgangspunkt i hans bog “Stå fast”, som er blevet en bestseller.

I sit foredrag spørger Svend Brinkmann, om vi nu har nået grænserne for, hvor megen fleksibilitet og omstillingsparathed, mennesker kan kapere. Hvad er konsekvenserne for menneskelig integritet, loyalitet og pligtfølelse, når man konstant skal være i udvikling? Kan vi virkelig finde retning i tilværelsen ved konstant at kigge ind i os selv og “mærke efter”? Og hvilke alternativer findes for mennesker, der ikke hele tiden vil stræbe mod at “finde sig selv”, men hellere vil stå fast i deres liv og affinde sig med sig selv?

Da der er et begrænset antal pladser og deltagerbetaling på 80 kr., kan man købe billetter på Lystrup Kirkes kirkekontor i åbningstiden fra den 1. august. Ved spørgsmål kan Lystrup kirkes kordegn Henrik Berger kontaktes på tlf. 86 22 79 76.