0 All Booked All Booked All Booked 2585 Foredrag: Lokalhistorisk forening https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-lokalhistorisk-forening&event_date=2017-02-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-02-07

Foredrag: Lokalhistorisk forening


  • VEJVISER & PRINT
2017-02-07 19:00 2017-02-07 21:30 Europe/Copenhagen Foredrag: Lokalhistorisk forening

. . . FOREDRAG – LOKALHISTORISK FORENING Tirsdag d. 7. februar kl. 19:00 Elsted Sognegård Temaet for foredragene denne aften er Årbog 2016, med hovedvægten på artiklerne der omhandler Elsted. Således fortæller Arne Pedersen Fra Arkivskuffer: Et kongebrev; Inge Riisgaard om Elsted Damgård; Peer Kjær Andersen om samfærdselsmidler i Fra hestevogn til bus. De øvrige artikler bl.a. om Lions Club Lystrup, Historien om Lystruplund samt Kurvemageren i Elev Mose refereres af Marianne Vasard Nielsen. Vi håber mange kommer og vil bidrage til en god aften i lokalhistoriens tegn. Arrangementet er gratis for medlemmer og koster 25 kr. for ikke medlemmer. På vegne af Lystrup-Elsted-Elev Lokalhistoriske Samling og Forening Marianne Vasard Nielsen, arkivleder & Sven Aage Christensen, formand.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
FOREDRAG – LOKALHISTORISK FORENING


Tirsdag d. 7. februar kl. 19:00
Elsted Sognegård


Temaet for foredragene denne aften er Årbog 2016, med hovedvægten på artiklerne der omhandler Elsted. Således fortæller Arne Pedersen Fra Arkivskuffer: Et kongebrev; Inge Riisgaard om Elsted Damgård; Peer Kjær Andersen om samfærdselsmidler i Fra hestevogn til bus. De øvrige artikler bl.a. om Lions Club Lystrup, Historien om Lystruplund samt Kurvemageren i Elev Mose refereres af Marianne Vasard Nielsen.

Vi håber mange kommer og vil bidrage til en god aften i lokalhistoriens tegn. Arrangementet er gratis for medlemmer og koster 25 kr. for ikke medlemmer.

På vegne af Lystrup-Elsted-Elev Lokalhistoriske Samling og Forening
Marianne Vasard Nielsen, arkivleder & Sven Aage Christensen, formand.

forside-aarbog-2016