0 All Booked All Booked All Booked 5676 Foredrag v. forfatter Jens Andersen https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-jens-andersen&event_date=2019-10-03&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-10-03

Foredrag v. forfatter Jens Andersen


  • VEJVISER & PRINT
2019-10-03 19:00 2019-10-03 21:00 Europe/Copenhagen Foredrag v. forfatter Jens Andersen

FOREDRAG: “KIM LARSEN – MINE UNGE ÅR” V. FORFATTER JENS ANDERSEN Fælles foredrag arrangeret af Lystrup, Elsted og Elev Menighedsråd Torsdag d. 3. oktober kl. 19.00 i Elsted Sognegård Elsted, Elev og Lystrup Menighedsråd er igen gået sammen om et fælles arrangement. Denne gang får vi besøg af forfatteren Jens Andersen, som vil holde foredraget “Mine unge år – Kim Larsen” Billetter á kr. 100,00 + gebyrer kan købes her fra d 1. august – 3. oktober. KIM LARSEN – MINE UNGE ÅR Med udgangspunkt i sin nye bog, ”Kim Larsen. Mine unge år”, fortæller Jens Andersen – kendt for sine prisbelønnede biografier om bl.a. Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Astrid Lindgren og Kronprins Frederik – om den folkekære musikers farverige liv, der endte så brat i efteråret 2018, inden Kim Larsen og Jens Andersen havde færdiggjort den store erindringsbog, de var i fuld gang med. Vi skal høre om en faderløs opvækst på stenbroen og om lange lykkelige ferier på Fyn hos den bibelstærke, tegneglade morfar, der satte sit præg på en velopdragen dreng, der drømte om at blive enten cykelrytter eller luftakrobat, og fra begyndelsen havde et vågent men frygteligt genert øje til det modsatte køn. I ungdommen, hvor rockmusikken holdt sit indtog, forestillede Kim sig selv som enten skuespiller eller romanforfatter, men endte som skolelærer og spillemand. Undervejs i foredraget trækkes der lange linjer gennem Larsens liv og hans mange sange – fra barndommens gade i Københavns nordvest-kvarter, Askov Højskole, det mislykkede skolelærerjob og slumstormerårene omkring 1968 på Christianshavn, hvor Gasolin blev til, men den unge vildmand også var fast besluttet på at gå sine egne veje. Et muntert og musikalsk foredrag om mennesker, litteratur, sang og kærlighed, hvor der – med Kim Larsens ord og i Kim Larsens ånd – er ”både til gården og til gaden”.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

FOREDRAG: “KIM LARSEN – MINE UNGE ÅR” V. FORFATTER JENS ANDERSEN
Fælles foredrag arrangeret af Lystrup, Elsted og Elev Menighedsråd


Torsdag d. 3. oktober
kl. 19.00 i Elsted Sognegård


Elsted, Elev og Lystrup Menighedsråd er igen gået sammen om et fælles arrangement. Denne gang får vi besøg af forfatteren Jens Andersen, som vil holde foredraget “Mine unge år – Kim Larsen”

Billetter á kr. 100,00 + gebyrer kan købes her fra d 1. august – 3. oktober.

KIM LARSEN – MINE UNGE ÅR
Med udgangspunkt i sin nye bog, ”Kim Larsen. Mine unge år”, fortæller Jens Andersen – kendt for sine prisbelønnede biografier om bl.a. Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Astrid Lindgren og Kronprins Frederik – om den folkekære musikers farverige liv, der endte så brat i efteråret 2018, inden Kim Larsen og Jens Andersen havde færdiggjort den store erindringsbog, de var i fuld gang med.

Jens Andersen 3

Vi skal høre om en faderløs opvækst på stenbroen og om lange lykkelige ferier på Fyn hos den bibelstærke, tegneglade morfar, der satte sit præg på en velopdragen dreng, der drømte om at blive enten cykelrytter eller luftakrobat, og fra begyndelsen havde et vågent men frygteligt genert øje til det modsatte køn. I ungdommen, hvor rockmusikken holdt sit indtog, forestillede Kim sig selv som enten skuespiller eller romanforfatter, men endte som skolelærer og spillemand.

Undervejs i foredraget trækkes der lange linjer gennem Larsens liv og hans mange sange – fra barndommens gade i Københavns nordvest-kvarter, Askov Højskole, det mislykkede skolelærerjob og slumstormerårene omkring 1968 på Christianshavn, hvor Gasolin blev til, men den unge vildmand også var fast besluttet på at gå sine egne veje.

Et muntert og musikalsk foredrag om mennesker, litteratur, sang og kærlighed, hvor der – med Kim Larsens ord og i Kim Larsens ånd – er ”både til gården og til gaden”.

9788740049435