All Booked All Booked All Booked 1212 Foredrag: Grækenland https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-graekenland-3&event_date=2024-05-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-24

Foredrag: Grækenland


  • VEJVISER & PRINT
2024-05-24 19:00 2024-05-24 21:00 Europe/Copenhagen Foredrag: Grækenland

. . . FOREDRAGSRÆKKE I ELSTED OG LYSTRUP-ELEV KIRKER Onsdag d. 10. februar kl. 19:00 Lystrup kirke Paulus og det kristne tros- og tankeunivers. Ved Lektor. Ph. D. Kasper Bro Larsen, teologi, Aarhus Universitet.   Under temaet: “Hellas, Byzans, Grækenland – Fra tankens til troens lys og fra det athenske til det moderne demokrati” afholdes i de tidlige forårsmåneder 7 foredrag i kirkerne i 8520 arrangeret af Lise Bek og Johan Vatke. For dem, der kunne have tid og lyst til i tilslutning til foredragsrækken at stifte nærmere bekendtskab med den græske kultur og dagligdag, de antikke ruiner, byzantinske kirker og det moderne Athen ved selvsyn samt opleve den ortodokse påskefejring søndag d. 1. maj i en landsby på Peloponnes, vil der blive mulighed for at tage med på en åben sognerejse til landet i dagene d. 26. april – 5. maj med Unitas som praktisk arrangør.

Lystrup Centervej 80, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
FOREDRAGSRÆKKE I ELSTED OG LYSTRUP-ELEV KIRKER


Onsdag d. 10. februar kl. 19:00
Lystrup kirke


Paulus og det kristne tros- og tankeunivers. Ved Lektor. Ph. D. Kasper Bro Larsen, teologi, Aarhus Universitet.

 Athen


Under temaet: “Hellas, Byzans, Grækenland – Fra tankens til troens lys og fra det athenske til det moderne demokrati” afholdes i de tidlige forårsmåneder 7 foredrag i kirkerne i 8520 arrangeret af Lise Bek og Johan Vatke.

For dem, der kunne have tid og lyst til i tilslutning til foredragsrækken at stifte nærmere bekendtskab med den græske kultur og dagligdag, de antikke ruiner, byzantinske kirker og det moderne Athen ved selvsyn samt opleve den ortodokse påskefejring søndag d. 1. maj i en landsby på Peloponnes, vil der blive mulighed for at tage med på en åben sognerejse til landet i dagene d. 26. april – 5. maj med Unitas som praktisk arrangør.