All Booked All Booked All Booked 1211 Foredrag: Grækenland https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-graekenland-2&event_date=6000-05-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 6000-05-24

Foredrag: Grækenland


  • VEJVISER & PRINT
6000-05-24 19:00 6000-05-24 21:00 Europe/Copenhagen Foredrag: Grækenland

. . . FOREDRAGSRÆKKE I ELSTED OG LYSTRUP-ELEV KIRKER Onsdag d. 3. februar kl. 19:00 Elsted kirke Paulus som missionær og de første græske menigheder. Ved lektor cand. Theol. Lone Fatum, tidligere teologi, Københavns Universitet.   Under temaet: “Hellas, Byzans, Grækenland – Fra tankens til troens lys og fra det athenske til det moderne demokrati” afholdes i de tidlige forårsmåneder 7 foredrag i kirkerne i 8520 arrangeret af Lise Bek og Johan Vatke. For dem, der kunne have tid og lyst til i tilslutning til foredragsrækken at stifte nærmere bekendtskab med den græske kultur og dagligdag, de antikke ruiner, byzantinske kirker og det moderne Athen ved selvsyn samt opleve den ortodokse påskefejring søndag d. 1. maj i en landsby på Peloponnes, vil der blive mulighed for at tage med på en åben sognerejse til landet i dagene d. 26. april – 5. maj med Unitas som praktisk arrangør.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
FOREDRAGSRÆKKE I ELSTED OG LYSTRUP-ELEV KIRKER


Onsdag d. 3. februar kl. 19:00
Elsted kirke


Paulus som missionær og de første græske menigheder. Ved lektor cand. Theol. Lone Fatum, tidligere teologi, Københavns Universitet.

 Athen


Under temaet: “Hellas, Byzans, Grækenland – Fra tankens til troens lys og fra det athenske til det moderne demokrati” afholdes i de tidlige forårsmåneder 7 foredrag i kirkerne i 8520 arrangeret af Lise Bek og Johan Vatke.

For dem, der kunne have tid og lyst til i tilslutning til foredragsrækken at stifte nærmere bekendtskab med den græske kultur og dagligdag, de antikke ruiner, byzantinske kirker og det moderne Athen ved selvsyn samt opleve den ortodokse påskefejring søndag d. 1. maj i en landsby på Peloponnes, vil der blive mulighed for at tage med på en åben sognerejse til landet i dagene d. 26. april – 5. maj med Unitas som praktisk arrangør.