All Booked All Booked All Booked 1354 Kirkestafet: Elev https://www.elstedkirke.dk/?event=foredrag-det-gamle-elsted&event_date=2024-05-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-24

Kirkestafet: Elev


  • VEJVISER & PRINT
2024-05-24 19:30 2024-05-24 21:30 Europe/Copenhagen Kirkestafet: Elev

. . . . . . KIRKESTAFET – ELEV KIRKE Onsdag d. 25. maj i Elev Kirke kl. 19:30 Til arrangementer i Elev kirke sidder vi tæt! Både fordi kirken med sine 80 siddepladser nok er områdets mindste, men også fordi her kommer mange – især når der er dåb eller når vi inviterer til særlige gudstjenester, holder koncerter, foredrag, eftermiddage for ældre eller babysalmesang. Kom og se vores hyggelige kirke og få lidt at vide om hvordan vi arbejder med at være kirke i et lille samfund, som vokser med stor fart. Vi mødes i kirken og går bagefter over i vores helt nye sognehus, som næsten dagligt rummer aktiviteter og flittigt bruges af de lokale Elev borgere. Se mere på: www.elevkirke.dk

Høvej 2, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.

.
.

.
KIRKESTAFET – ELEV KIRKE


Onsdag d. 25. maj i Elev Kirke
kl. 19:30


Til arrangementer i Elev kirke sidder vi tæt! Både fordi kirken med sine 80 siddepladser nok er områdets mindste, men også fordi her kommer mange – især når der er dåb eller når vi inviterer til særlige gudstjenester, holder koncerter, foredrag, eftermiddage for ældre eller babysalmesang.

Kom og se vores hyggelige kirke og få lidt at vide om hvordan vi arbejder med at være kirke i et lille samfund, som vokser med stor fart.

Vi mødes i kirken og går bagefter over i vores helt nye sognehus, som næsten dagligt rummer aktiviteter og flittigt bruges af de lokale Elev borgere.

Se mere på:
www.elevkirke.dk