0 All Booked All Booked All Booked 9608 Fernisering – René Fuhlendorff https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-rene-fuhlendorff&event_date=2023-04-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-04-23

Fernisering – René Fuhlendorff


  • VEJVISER & PRINT
2023-04-23 12:15 2023-04-23 14:15 Europe/Copenhagen Fernisering – René Fuhlendorff

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: René Fuhlendorff Søndag d. 23. april ca. kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af René Fuhlendorffs værker. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen. Alle er velkomne. Under overskriften ”Iagttageren” fortæller René Fuhlendorff om sig selv: ”Jeg er 60 år og har malet siden 1981. Halvdelen af mit liv har jeg brugt på at male, men holder i realiteten aldrig fri: Jeg iagttager konstant, affotograferer alt mellem himmel og jord og får hele tiden nye idéer. Jeg maler med min underbevidsthed og de bedste billeder er faktisk dem, der laver sig selv. Man kan nok finde en rød tråd i mine billeder, men det er ikke noget, jeg stræber efter og dog, man kan jo ikke løbe fra sin håndskrift. ” René har udstillet aktivt i over 40 år, og hans malerier bliver mere og mere efterspurgt. Han har lavet ca. 3500 malerier, som hænger rundt omkring i mange hjem og virksomheder, og der kommer hver dag flere nye malerier til verden fra Renés hånd. Om udstillingen: Udstillingen vil kunne ses i sognegården til og med fredag d. 21. juni 2023. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt gerne kirkekontoret på tlf. 4012 1065 eller elsted.sogn@km.dk for ikke at gå forgæves.  Kontakt:  René Fuhlendorff Tlf. 21961426 Mail:renefuhlendorff@godmail.dk Web: Galleri-Fuhlendorff – www.galleri-fuhlendorff.dk

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: René Fuhlendorff

Søndag d. 23. april ca. kl. 12.15 – 14.15


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af René Fuhlendorffs værker. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen. Alle er velkomne.

Under overskriften ”Iagttageren” fortæller René Fuhlendorff om sig selv:

”Jeg er 60 år og har malet siden 1981. Halvdelen af mit liv har jeg brugt på at male, men holder i realiteten aldrig fri: Jeg iagttager konstant, affotograferer alt mellem himmel og jord og får hele tiden nye idéer. Jeg maler med min underbevidsthed og de bedste billeder er faktisk dem, der laver sig selv. Man kan nok finde en rød tråd i mine billeder, men det er ikke noget, jeg stræber efter og dog, man kan jo ikke løbe fra sin håndskrift. ”

René har udstillet aktivt i over 40 år, og hans malerier bliver mere og mere efterspurgt. Han har lavet ca. 3500 malerier, som hænger rundt omkring i mange hjem og virksomheder, og der kommer hver dag flere nye malerier til verden fra Renés hånd.

Om udstillingen:
Udstillingen vil kunne ses i sognegården til og med fredag d. 21. juni 2023. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede” arrangementer. Kontakt gerne kirkekontoret på tlf. 4012 1065 eller elsted.sogn@km.dk for ikke at gå forgæves. 

Kontakt: 
René Fuhlendorff
Tlf. 21961426
Mail:renefuhlendorff@godmail.dk
Web: Galleri-Fuhlendorff – www.galleri-fuhlendorff.dk