0 All Booked All Booked All Booked 9036 Fernisering – Maja Landgren Germundsson https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-maja-landgren-germundsson&event_date=2023-01-22&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-01-22

Fernisering – Maja Landgren Germundsson


  • VEJVISER & PRINT
2023-01-22 12:15 2023-01-22 14:15 Europe/Copenhagen Fernisering – Maja Landgren Germundsson

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: Maja Landgren Germundsson Søndag d. 22. januar ca. kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Maja Landgren Germundssons værker. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik ved Peer Kjær Andersen. Alle er velkomne. Maja Landgren Germundsson fortæller om sig selv: “Jeg er udøvende tekstilkunstner med en bachelor i tekstil og formidling fra tekstiluddannelsen i Viborg 2009. Jeg udstiller på censurerede udstillinger, kunstforeninger, virksomheder, gallerier m.m og arbejder med tekstile teknikker på en utraditionel og anderledes facon. Tråden er for mig en pensel og med den, tilfører jeg billeder og skulpturer farver og udtryk. Jeg syer ovenpå mange forskellige kasserede ting og er meget optaget af den forvandling der sker, når man sætter det bløde tråd sammen med f eks de hårde metaller. I mine skulpturer arbejder jeg med at finde de skjulte former i tingene, som ligger lige under overfladen og kun venter på at få chancen for at materialisere sig og humoren er et vigtigt element i mange af mine værker. I billederne er det ofte essentielle følelser, der får liv, struktur og stemme primært ved hjælp af nål og tråd.”     Kontakt:  Maja  Landgren Germundsson Tlf. 41981502 Mail:mail@majagermundsson.dk Web: majagermundsson.dk Facebook: Tekstilkunstner Maja Landgren Germundsson  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: Maja Landgren Germundsson

Søndag d. 22. januar ca. kl. 12.15 – 14.15


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Maja Landgren Germundssons værker. Ferniseringen ligger i forlængelse af søndagens gudstjeneste, og den sædvanlige kirkekaffe vil denne dag være afløst af et mindre traktement i sognegården samt åbning af udstillingen og ferniseringsmusik ved Peer Kjær Andersen. Alle er velkomne.

Maja Landgren Germundsson fortæller om sig selv:

“Jeg er udøvende tekstilkunstner med en bachelor i tekstil og formidling fra tekstiluddannelsen i Viborg 2009.

Jeg udstiller på censurerede udstillinger, kunstforeninger, virksomheder, gallerier m.m og arbejder med tekstile teknikker på en utraditionel og anderledes facon.

Tråden er for mig en pensel og med den, tilfører jeg billeder og skulpturer farver og udtryk. Jeg syer ovenpå mange forskellige kasserede ting og er meget optaget af den forvandling der sker, når man sætter det bløde tråd sammen med f eks de hårde metaller.

I mine skulpturer arbejder jeg med at finde de skjulte former i tingene, som ligger lige under overfladen og kun venter på at få chancen for at materialisere sig og humoren er et vigtigt element i mange af mine værker.

I billederne er det ofte essentielle følelser, der får liv, struktur og stemme primært ved hjælp af nål og tråd.”

 

 

Kontakt: 
Maja  Landgren Germundsson
Tlf. 41981502
Mail:mail@majagermundsson.dk
Web: majagermundsson.dk
F
acebook: Tekstilkunstner Maja Landgren Germundsson