1 All Booked All Booked All Booked 11660 Fernisering – Kunstudstilling med Sanne J Krüger https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-kunstudstilling-med-sanne-j-kruger&event_date=2024-04-14&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-04-14

Fernisering – Kunstudstilling med Sanne J Krüger


2024-04-14 12:15 2024-04-14 14:00 Europe/Copenhagen Fernisering – Kunstudstilling med Sanne J Krüger

Kunst i Sognegården Fernisering på kunstudstilling med Sanne J. Krüger Søndag d. 14. april kl.12.15 i Elsted Sognegård Elsted Kirkes Kunstudvalg inviterer denne søndag til en stor kunstudstilling med kunstneren Sanne J. Krüger. Ved ferniseringen bydes der på et let traktement og musikalsk underholdning. Lidt om Sanne Juliet Krüger og hendes værker: Jeg maler på intuitionen og farverne er mit udtryk. Naturen er min inspiration og mine malerier er de glimt jeg får derude i naturen, Virkelig eller ej. Dybder og farvernes indbyrdes sammenspil er også et gennemgående tema. Lyset i malerierne er det jeg arbejder rigtig meget med og konstant forsøger at udvikle. Læs mere om kunstneren på denne hjemmeside: www.art-multikunst.dk Udstillingen vil kunne ses i Elsted Sognegård frem til d.18. september 2024. Der er gratis entré.

Kunst i Sognegården


Fernisering på kunstudstilling med Sanne J. Krüger

Søndag d. 14. april kl.12.15 i Elsted Sognegård

Elsted Kirkes Kunstudvalg inviterer denne søndag til en stor kunstudstilling med kunstneren Sanne J. Krüger. Ved ferniseringen bydes der på et let traktement og musikalsk underholdning.

Lidt om Sanne Juliet Krüger og hendes værker:

Jeg maler på intuitionen og farverne er mit udtryk.

Naturen er min inspiration og mine malerier er de glimt jeg får derude i naturen,

Virkelig eller ej.

Dybder og farvernes indbyrdes sammenspil er også et gennemgående tema.

Lyset i malerierne er det jeg arbejder rigtig meget med og konstant forsøger at udvikle.

Læs mere om kunstneren på denne hjemmeside: www.art-multikunst.dk

Udstillingen vil kunne ses i Elsted Sognegård frem til d.18. september 2024.

Der er gratis entré.