0 All Booked All Booked All Booked 8899 Fernisering – Inge Hedegaard https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-inge-hedegaard&event_date=2022-01-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-01-23

Fernisering – Inge Hedegaard


  • VEJVISER & PRINT
2022-01-23 12:15 2022-01-23 14:15 Europe/Copenhagen Fernisering – Inge Hedegaard

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: Inge Hedegaard Søndag d. 23. januar ca. kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til årets første fernisering og udstilling søndag d. 23. januar 2022 ca. kl. 12.15 (efter gudstjenesten). Der er gratis entré. Her vil Inge Hedegaard fra Knebel fortælle om sine billeder malet i den smukke natur i Molslandskabet, Half and Half underholder på guitar, og menighedsrådet er vært ved et mindre traktement. Ulla Houe, som tidligere er præsenteret i kirkebladet for 3. kvartal, er sprunget i målet, og Inge Hedegaard, som skulle udstille senere på året har haft mulighed for at kunne flytte sin udstilling, så nu får vi den at se flere måneder før forventet, og det er vi glade for. Udstillingen kan ses i sognegården til og med d. 20. april 2022 – og som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved mindesamvær og andre aktiviteter. Kontakt evt. kirkekontoret på tlf. 4012 1065 eller elsted.sogn@km.dk for ikke at gå forgæves. INGE HEDEGAARD OM SIG SELV OG SIN KUNST  “Mit første sæt pensler og oliemaling købte jeg, da jeg var 15 år. Når jeg har rejst, har farvekridt og blyanter altid fulgt med. Mit værksted ligger på Mols. Og der – i naturen – opstår idéer til de fleste af billederne. Naturen – især her på Mols – med alle dens luner er inspiration for mine malerier.  Det må godt ligne lidt, men alligevel ikke … Himmel, hav, vand, træer, sten og stokke går igen på billederne – enten som naturalistiske gengivelser eller som abstraktioner. Jeg har også arbejdet med mennesker, portrætter og ansigter. Mit motivvalg er alsidigt. Jeg har for eksempel arbejdet en del med temaet ordsprog og talemåder. Jeg betragter mig som ekspressiv kolorist og maler fortrinsvis med akryl. Jeg har deltaget i adskillige censurerede udstillinger og modtaget diplom fra European Art Museum. I januar 2018 deltog jeg i Leonardo Da Vinci-prisarrangement i Borghese Palace i Firenze − The Second Leonardo Da Vinci Award, Firenze.   I marts 2018 deltog jeg i Biennale of the Nations i Venedig, og i december 2019 deltog jeg i en inviteret udstilling i Prag arrangeret af MUSA – en organisation, som arbejder internationalt for kvindelige kunstnere. Jeg er registreret Art Money-kunstner. Se den internationale Art Money-hjemmeside, www.artmoney.org. Alle mine værker kan ses på min hjemmeside.” Kontakt Inge Hedegaard Porskærvej 5 8420 Knebel Tlf. 2564 9578 Mail: inge.h.knebel@gmail.com Hjemmeside: www.ingehedegaard.dk  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: Inge Hedegaard

Søndag d. 23. januar ca. kl. 12.15 – 14.15


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til årets første fernisering og udstilling søndag d. 23. januar 2022 ca. kl. 12.15 (efter gudstjenesten). Der er gratis entré.

Her vil Inge Hedegaard fra Knebel fortælle om sine billeder malet i den smukke natur i Molslandskabet, Half and Half underholder på guitar, og menighedsrådet er vært ved et mindre traktement.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ulla Houe, som tidligere er præsenteret i kirkebladet for 3. kvartal, er sprunget i målet, og Inge Hedegaard, som skulle udstille senere på året har haft mulighed for at kunne flytte sin udstilling, så nu får vi den at se flere måneder før forventet, og det er vi glade for.

Udstillingen kan ses i sognegården til og med d. 20. april 2022 – og som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved mindesamvær og andre aktiviteter. Kontakt evt. kirkekontoret på tlf. 4012 1065 eller elsted.sogn@km.dk for ikke at gå forgæves.

INGE HEDEGAARD OM SIG SELV OG SIN KUNST 
“Mit første sæt pensler og oliemaling købte jeg, da jeg var 15 år. Når jeg har rejst, har farvekridt og blyanter altid fulgt med.

Mit værksted ligger på Mols. Og der – i naturen – opstår idéer til de fleste af billederne. Naturen – især her på Mols – med alle dens luner er inspiration for mine malerier.  Det må godt ligne lidt, men alligevel ikke … Himmel, hav, vand, træer, sten og stokke går igen på billederne – enten som naturalistiske gengivelser eller som abstraktioner. Jeg har også arbejdet med mennesker, portrætter og ansigter.

Mit motivvalg er alsidigt. Jeg har for eksempel arbejdet en del med temaet ordsprog og talemåder.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg betragter mig som ekspressiv kolorist og maler fortrinsvis med akryl.

Jeg har deltaget i adskillige censurerede udstillinger og modtaget diplom fra European Art Museum.

I januar 2018 deltog jeg i Leonardo Da Vinci-prisarrangement i Borghese Palace i Firenze − The Second Leonardo Da Vinci Award, Firenze.
 
I marts 2018 deltog jeg i Biennale of the Nations i Venedig, og i december 2019 deltog jeg i en inviteret udstilling i Prag arrangeret af MUSA – en organisation, som arbejder internationalt for kvindelige kunstnere.

Jeg er registreret Art Money-kunstner. Se den internationale Art Money-hjemmeside, www.artmoney.org.

Alle mine værker kan ses på min hjemmeside.”

Kontakt
Inge Hedegaard
Porskærvej 5
8420 Knebel
Tlf. 2564 9578
Mail: inge.h.knebel@gmail.com
Hjemmeside: www.ingehedegaard.dk