0 All Booked All Booked All Booked 9324 Fernisering – “At spejle sig selv og ens omverden” https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-elsted-skole&event_date=2022-04-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-04-07

Fernisering – “At spejle sig selv og ens omverden”


  • VEJVISER & PRINT
2022-04-07 15:00 2022-04-07 16:00 Europe/Copenhagen Fernisering – “At spejle sig selv og ens omverden”

. . FERNISERING “AT SPEJLE SIG SELV OG ENS OMVERDEN” ELSTED SKOLES  7. OG 8. ÅRGANGS BILLEDKUNST-, HÅNDVÆRK- OG DESIGNHOLD Torsdag d. 7. april i Elsted Sognegård kl. 15.00-16.00 Denne eftermiddag inviterer vi alle interesserede til Elsted Skoles 7. og 8. årgangs billedkunsthold samt håndværk og designholds fernisering i sognegården. Det er kulminationen  på projektet ”At spejle sig selv og ens omverden”, som er er et samarbejde mellem lærerne Louise Hardisty Olesen, Mette Hingebjerg og Susan Snorgaard fra Elsted Skole, kunstner Mikkel Stubbe Teglbjærg samt sognepræst Iben Vinter Nordestgård. Alle er velkomne. Om projektforløbet: “Vi har skabt en kunstnerisk proces fra idé til kunstværk med eleverne i vores valgfag: Det var vigtigt for os, at eleverne selv skulle skabe deres projekter og mærke arbejdsprocessen som et aktiv på lige fod med det færdige produkt. I forløbet fik eleverne impulser fra kunstens kreative verden samt kirkens eksistentielle tanker om “hvem er jeg?” og “hvem er jeg overfor andre?” I denne proces er det blevet tydeligt for lærerne, at eleverne er hårde over for deres eget selvbillede, hvilket har givet stof til eftertanke – skyldes dette vores kultur, de sociale medier eller andet?” Vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag i kunstens tegn.    

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
FERNISERING “AT SPEJLE SIG SELV OG ENS OMVERDEN”
ELSTED SKOLES  7. OG 8. ÅRGANGS BILLEDKUNST-, HÅNDVÆRK- OG DESIGNHOLD


Torsdag d. 7. april i Elsted Sognegård
kl. 15.00-16.00


Denne eftermiddag inviterer vi alle interesserede til Elsted Skoles 7. og 8. årgangs billedkunsthold samt håndværk og designholds fernisering i sognegården. Det er kulminationen  på projektet ”At spejle sig selv og ens omverden”, som er er et samarbejde mellem lærerne Louise Hardisty Olesen, Mette Hingebjerg og Susan Snorgaard fra Elsted Skole, kunstner Mikkel Stubbe Teglbjærg samt sognepræst Iben Vinter Nordestgård. Alle er velkomne.

Om projektforløbet:
“Vi har skabt en kunstnerisk proces fra idé til kunstværk med eleverne i vores valgfag: Det var vigtigt for os, at eleverne selv skulle skabe deres projekter og mærke arbejdsprocessen som et aktiv på lige fod med det færdige produkt. I forløbet fik eleverne impulser fra kunstens kreative verden samt kirkens eksistentielle tanker om “hvem er jeg?” og “hvem er jeg overfor andre?”

I denne proces er det blevet tydeligt for lærerne, at eleverne er hårde over for deres eget selvbillede, hvilket har givet stof til eftertanke – skyldes dette vores kultur, de sociale medier eller andet?”

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig eftermiddag i kunstens tegn.