0 All Booked All Booked All Booked 8987 Fernisering – Anne-Mette Nyland https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-anne-mette-nyland-2&event_date=2022-04-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-04-24

Fernisering – Anne-Mette Nyland


  • VEJVISER & PRINT
2022-04-24 12:15 2022-04-24 14:15 Europe/Copenhagen Fernisering – Anne-Mette Nyland

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: Anne-Mette Nyland Søndag d. 24. aprilca. kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Anne-Mette Nylands værker. Ferniseringen begynder i sognegården kl.12.15-14.15, hvor der bydes på et mindre traktement. Alle er velkomne. Ved ferniseringen vil der være musikalsk underholdning ved Elstedkoret. Anne-Mette Nyland om sig selv og sin kunst: DYNAMIC SILENCE “Jeg har været optaget af stilhed gennem nogle år, det har været og er stadig min kilde til inspiration. Denne serie malerier, som jeg har kaldt, Dynamic Silence er lavet under et 6 mnd. arbejdsophold i Barcelona i 2015. Her boede jeg som nabo til Gaudis Sagrada de Familia, en fantastisk nygotisk katedral som har været under opførelse i over 100 år. På alle måder er katedralen en sansemæssig kraftfuld oplevelse af dekoration, skulptur, symbol, glasmosaik, lys og rum. På trods af det stærke indtryk bliver man fyldt med stilhed når man kommer ind i katedralen. Det er ikke så svært at opleve/mærke stilheden ude i naturen, eller hvis man er alene. Men i en stor by der har ligeså mange indbyggere som hele Danmark, hvor der altid er mange mennesker, meget trafik og som pulser og syder af liv, kan det være en udfordring. Så jeg har arbejdede med elementer fra naturen, symbolverdenen og alle de indtryk den dejlige by gav, blandet det hele sammen og forsøgt at skabe ro. ” For yderligere information se kunstnerens hjemmeside. Mail:  anyland@mail.dk  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: Anne-Mette Nyland

Søndag d. 24. aprilca. kl. 12.15 – 14.15


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling af Anne-Mette Nylands værker. Ferniseringen begynder i sognegården kl.12.15-14.15, hvor der bydes på et mindre traktement. Alle er velkomne. Ved ferniseringen vil der være musikalsk underholdning ved Elstedkoret.

Anne-Mette Nyland om sig selv og sin kunst:

DYNAMIC SILENCE
“Jeg har været optaget af stilhed gennem nogle år, det har været og er stadig min kilde til inspiration.

Denne serie malerier, som jeg har kaldt, Dynamic Silence er lavet under et 6 mnd. arbejdsophold i Barcelona i 2015.

Foto_Anne-Mette Nyland

Her boede jeg som nabo til Gaudis Sagrada de Familia, en fantastisk nygotisk katedral som har været under opførelse i over 100 år.
På alle måder er katedralen en sansemæssig kraftfuld oplevelse af dekoration, skulptur, symbol, glasmosaik, lys og rum. På trods af det stærke indtryk bliver man fyldt med stilhed når man kommer ind i katedralen.
Det er ikke så svært at opleve/mærke stilheden ude i naturen, eller hvis man er alene. Men i en stor by der har ligeså mange indbyggere som hele Danmark, hvor der altid er mange mennesker, meget trafik og som pulser og syder af liv, kan det være en udfordring.
Så jeg har arbejdede med elementer fra naturen, symbolverdenen og alle de indtryk den dejlige by gav, blandet det hele sammen og forsøgt at skabe ro. ”

For yderligere information se kunstnerens hjemmeside.
Mail:  anyland@mail.dk