0 All Booked All Booked All Booked 3326 De Ni Læsninger – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=de9laesninger-ivn&event_date=2017-12-17&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-12-17

De Ni Læsninger – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2017-12-17 17:00 2017-12-17 18:00 Europe/Copenhagen De Ni Læsninger – IVN

. . . DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE Søndag d. 17. december 3. søndag i advent kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard De Ni Læsninger er de senere år blevet en fast og kærkommen tradition i mange danske kirker. Hvad enten musikken og sangen leveres af professionelle musikere og sangere eller af den lokale menighed, er styrken i gudstjenesten de ni bibellæsninger, som har givet gudstjenesten navn. Temaet for gudstjenesten er – sådan som det udtrykkes i valget af bibelteksterne – målet og formålet med Guds kærlighed til hele sin skabning. Gennem teksterne fortælles om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse sådan som den udspilles i den bibelske historie. Også i Elsted kirke er det en tradition, som efterhånden har rødder. I år er det vores nye organist, Jørgen Ellekilde, som vil lede musikken og hjælpe os med at synge forventningens glæde ind i vore hjerter som optakt til julens øvrige gudstjenester. Foruden musikken og salmerne skal vi høre 9 læsninger fra Bibelen, og disse vil blive læst af beboere i Elsted sogn. Download programmet for De ni læsninger her: Du kan lytte til gudstjenestens salmer ved at klikke på den enkelte salme: 78 Blomstre som en rosengård 84 Gør døren høj 108 Lovet være du Jesus Krist 112 Kom alle kristne  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE


Søndag d. 17. december


3. søndag i advent
kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


De Ni Læsninger er de senere år blevet en fast og kærkommen tradition i mange danske kirker. Hvad enten musikken og sangen leveres af professionelle musikere og sangere eller af den lokale menighed, er styrken i gudstjenesten de ni bibellæsninger, som har givet gudstjenesten navn.

Temaet for gudstjenesten er – sådan som det udtrykkes i valget af bibelteksterne – målet og formålet med Guds kærlighed til hele sin skabning. Gennem teksterne fortælles om syndefaldet, Guds udvælgelse og frelse sådan som den udspilles i den bibelske historie.

Også i Elsted kirke er det en tradition, som efterhånden har rødder. I år er det vores nye organist, Jørgen Ellekilde, som vil lede musikken og hjælpe os med at synge forventningens glæde ind i vore hjerter som optakt til julens øvrige gudstjenester.

Foruden musikken og salmerne skal vi høre 9 læsninger fra Bibelen, og disse vil blive læst af beboere i Elsted sogn.


Download programmet for De ni læsninger her:

Download “De ni læsninger - program 2017”

De-ni-læsninger-program-2017.pdf – Downloadet 1192 gange – 512,22 KB

Du kan lytte til gudstjenestens salmer ved at klikke på den enkelte salme:

78 Blomstre som en rosengård

84 Gør døren høj

108 Lovet være du Jesus Krist

112 Kom alle kristne