0 All Booked All Booked All Booked 5843 De Ni Læsninger – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=de-ni-laesninger-ivn-0812&event_date=2019-12-08&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-12-08

De Ni Læsninger – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2019-12-08 17:00 2019-12-08 18:00 Europe/Copenhagen De Ni Læsninger – IVN

. . . DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE Søndag d. 8. december 2. søndag i advent kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard De Ni Læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om menneskets skabelse og syndefald, over profetier om Guds frelse ved et barn, der skal blive verdens herre, til beretningen om Jesu fødsel. Bibelens tekster bliver læst op af beboere i Elsted Sogn og mellem læsningerne er der fællessang, korsang og forskellige former for musikfremførelse. Lystrup Kirkes Ungdomskor medvirker under ledelse af Lars Nabe-Nielsen og Gethin Davies-Jones. Liturg er sognepræst Iben Vinther Nordestgaard. Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. I Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i ugerne op til jul. I England holdes de ni læsninger juleaften. Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld gudstjeneste. Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien: Nr. 78 ”Blomstre som en rosengård” Nr. 84 ”Gør døren høj” Nr. 108 ”Lovet være du Jesus Krist” Nr. 112 ”Kom alle kristne” Du kan downloade programmet for “De Ni Læsninger” nedenfor:

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE


Søndag d. 8. december
2. søndag i advent
kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


De Ni Læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om menneskets skabelse og syndefald, over profetier om Guds frelse ved et barn, der skal blive verdens herre, til beretningen om Jesu fødsel. Bibelens tekster bliver læst op af beboere i Elsted Sogn og mellem læsningerne er der fællessang, korsang og forskellige former for musikfremførelse.

Lystrup Kirkes Ungdomskor medvirker under ledelse af Lars Nabe-Nielsen og Gethin Davies-Jones. Liturg er sognepræst Iben Vinther Nordestgaard.

Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. I Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i ugerne op til jul. I England holdes de ni læsninger juleaften.

Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld gudstjeneste.

Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien:

Nr. 78 ”Blomstre som en rosengård”
Nr. 84 ”Gør døren høj”
Nr. 108 ”Lovet være du Jesus Krist”
Nr. 112 ”Kom alle kristne”

Du kan downloade programmet for “De Ni Læsninger” nedenfor:

Download “De-Ni-Læsninger-program-2019.pdf”

De-Ni-Læsninger-program-2019.pdf – Downloadet 355 gange – 1,21 MB