0 All Booked All Booked All Booked 7076 De Ni Læsninger – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=de-ni-laesninger-ivn&event_date=2020-12-06&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-12-06

De Ni Læsninger – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2020-12-06 17:00 2020-12-06 18:00 Europe/Copenhagen De Ni Læsninger – IVN

. . . DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE Søndag d. 6. december 2. søndag i advent kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard De Ni Læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om menneskets skabelse og syndefald, over profetier om Guds frelse ved et barn, der skal blive verdens herre, til beretningen om Jesu fødsel. Bibelens tekster bliver læst op af beboere i Elsted Sogn og mellem læsningerne er der solosang og forskellige former for musikfremførelse. Liturg er sognepræst Iben Vinther Nordestgaard. Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. I Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i ugerne op til jul. I England holdes de ni læsninger juleaften. Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld gudstjeneste. Vedrørende tilmelding: Der er plads til maksimalt 50 personer i kirken (da der ikke vil være fællessang) ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig. • Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 8622 6812 • Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Iben Vinther Nordestgaard på tlf. 2440 2384 Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn. Dette gør vi for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE


Søndag d. 6. december
2. søndag i advent
kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


De Ni Læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om menneskets skabelse og syndefald, over profetier om Guds frelse ved et barn, der skal blive verdens herre, til beretningen om Jesu fødsel. Bibelens tekster bliver læst op af beboere i Elsted Sogn og mellem læsningerne er der solosang og forskellige former for musikfremførelse.

Liturg er sognepræst Iben Vinther Nordestgaard.

Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. I Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i ugerne op til jul. I England holdes de ni læsninger juleaften.

Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld gudstjeneste.

Vedrørende tilmelding:
Der er plads til maksimalt 50 personer i kirken (da der ikke vil være fællessang) ud over kirkens personale iht. myndighedernes retningslinjer ift. begrænsning af coronasmitte. Af hensyn til planlægningen, og for at ingen går forgæves, er tilmelding til den enkelte gudstjeneste nødvendig.

• Mandag-fredag skal tilmelding ske til kordegnen på tlf. 8622 6812
• Lørdag-søndag skal tilmelding ske den tjenestegørende præst – denne søndag er det Iben Vinther Nordestgaard på tlf. 2440 2384

Vedr. GDPR: Ved tilmelding beder vi om dit navn. Dette gør vi for at sikre, at de kirkegængere, der har tilmeldt sig gudstjenesten, får plads Oplysningerne er kun tilgængelige for præst, kordegn og kirketjener og vil udelukkende blive anvendt ifm. den enkelte gudstjeneste.  Læs mere om vores persondatapolitik her.