0 All Booked All Booked All Booked 5837 BUSK-gudstjeneste – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=busk-gudstjeneste-ivn-2710-busk&event_date=2019-10-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-10-27

BUSK-gudstjeneste – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2019-10-27 11:00 2019-10-27 12:00 Europe/Copenhagen BUSK-gudstjeneste – IVN

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 27. oktober 19. søndag efter trinitatis kl. 11:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Traditionen tro afholdes der BUSK-gudstjeneste i Elsted Kirke den sidste søndag i oktober. BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke og selve ideen til gudstjenesten blev indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer for at sætte fokus på børn og unge i kirken – vel og mærke på landsplan. I Elsted medvirker konfirmanderne, som vi er heldige at have rigtig mange af og derfor er opdelt i forskellige hold. I år har vi tre hold fra Elsted Skoles 7. klasser – A, B og C. Hold B og C medvirkede ved høstgudstjenesten i september, og hold A medvirker ved BUSK-gudstjenesten, hvor de vil synge gospel for os. Fælles for begge gudstjenester er, at konfirmanderne forinden får til opgave at lave de såkaldte “høstkurve”, der ved den efterfølgende frokost i sognegården bliver solgt til højstbydende. Overskuddet går til menighedsplejen, hvor der altid er brug for midler til hjælp til dem, der trænger mest. Frokosten, som vi spiser sammen efter gudstjenesten, er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikekvarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde. HUSK SOMMERTID SLUTTER DENNE SØNDAG Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien: 729 Nu falmer skoven trindt om land 728 Du gav mig o Herre, en lod af din jord 192 Hil dig frelser og forsoner 439 O du Guds Lam! med korsets skam 730 Vi pløjed og vi så’ed  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 27. oktober


19. søndag efter trinitatis
kl. 11:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Traditionen tro afholdes der BUSK-gudstjeneste i Elsted Kirke den sidste søndag i oktober. BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke og selve ideen til gudstjenesten blev indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer for at sætte fokus på børn og unge i kirken – vel og mærke på landsplan.

I Elsted medvirker konfirmanderne, som vi er heldige at have rigtig mange af og derfor er opdelt i forskellige hold. I år har vi tre hold fra Elsted Skoles 7. klasser – A, B og C. Hold B og C medvirkede ved høstgudstjenesten i september, og hold A medvirker ved BUSK-gudstjenesten, hvor de vil synge gospel for os.

Fælles for begge gudstjenester er, at konfirmanderne forinden får til opgave at lave de såkaldte “høstkurve”, der ved den efterfølgende frokost i sognegården bliver solgt til højstbydende. Overskuddet går til menighedsplejen, hvor der altid er brug for midler til hjælp til dem, der trænger mest.

Frokosten, som vi spiser sammen efter gudstjenesten, er gratis. Men man skal dog huske at have penge med til drikekvarer samt penge til at byde på kurvene, hvis man ønsker at støtte konfirmandernes kirkelige sociale arbejde.

HUSK SOMMERTID SLUTTER DENNE SØNDAG
SAMSUNG CSC
Gudstjenestens salmer – tryk på den enkelte salme for at lytte til melodien: