0 All Booked All Booked All Booked 3166 Bibel og Halloween – MRB https://www.elstedkirke.dk/?event=bibeloghalloween-mrb-27&event_date=2017-10-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2017-10-27

Bibel og Halloween – MRB


  • VEJVISER & PRINT
2017-10-27 17:30 2017-10-27 19:30 Europe/Copenhagen Bibel og Halloween – MRB

. . .BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED KIRKE Fredag d. 27.oktober kl. 17.30 ved Marianne Rothmann Bonde SANG – FORTÆLLING – FADERVOR Sognegården er vores kirkerum denne aften – kun oplyst af levende lys. Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor. HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!! Så er der aftensmad, som vi henter ved bålet udenfor og så er der dessert. LØB Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel.. ”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften. Pris for spisning: 10 kr. for voksne, gratis for børn. Drikkevarer kan købes Vi vil gerne høre fra jer, hvis I kommer. Så ved vi, hvor meget mad, vi skal lave. I kan give besked til kirkekontoret fredag ugen før til kirkekontoret på tlf. 86 22 68 12 og mail: elsted.sogn@km.dk. Lyt gudstjenesten salmer ved at trykke på dem::  674 Sov sødt barnlille v. 1 – 3, 5, 7. 787 Du som har tændt NB! Pga. renovering i kirken foregår gudstjenesten i sognegården

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED KIRKE


Fredag d. 27.oktober


kl. 17.30 ved Marianne Rothmann Bonde


SANG – FORTÆLLING – FADERVOR
Sognegården er vores kirkerum denne aften – kun oplyst af levende lys. Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor.

HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!!
Så er der aftensmad, som vi henter ved bålet udenfor og så er der dessert.

LØB
Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel..

”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften.

Pris for spisning: 10 kr. for voksne, gratis for børn. Drikkevarer kan købes

Vi vil gerne høre fra jer, hvis I kommer. Så ved vi, hvor meget mad, vi skal lave. I kan give besked til kirkekontoret fredag ugen før til kirkekontoret på tlf. 86 22 68 12 og mail: elsted.sogn@km.dk.

Lyt gudstjenesten salmer ved at trykke på dem::

 674 Sov sødt barnlille v. 1 – 3, 5, 7.
787 Du som har tændt


NB! Pga. renovering i kirken foregår gudstjenesten i sognegården