0 All Booked All Booked All Booked 5744 Bibel og Halloween – IVN https://www.elstedkirke.dk/?event=bibel-og-halloween-2510&event_date=2024-05-22&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-22

Bibel og Halloween – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2024-05-22 17:30 2024-05-22 19:30 Europe/Copenhagen Bibel og Halloween – IVN

. . .BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED SOGNEGÅRD Fredag d. 25.oktober kl. 17.30 ved Iben Vinther Nordestgaard  SANG – FORTÆLLING – FADERVOR Vi begynder med gudstjeneste i kirken – kun oplyst af levende lys Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor.   HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!! Aftensmaden byder på en lækker heksegryde og senere skal vi sammen spise lækre og (u)hyggelige kager. LØB Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel.. ”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften. Pris for spisning: 20 kr. for voksne, 10 kr. for børn (undtaget minikonfirmander!!). Drikkevarer kan købes Tilmelding er nødvendig af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet (angiv venligst antal voksne og børn). Det kan I gøre via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812.  Til gudstjenesten skal der synges følgende salmer/sange – tryk på den enkelte salme/sang for at lytte til melodien: 49 – Ingen er så tryg i fare 877 – Du som er i det høje (fra salmebogstillægget 100 salmer) 787 – Du som har tændt millioner af stjerner 

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED SOGNEGÅRD


Fredag d. 25.oktober


kl. 17.30 ved Iben Vinther Nordestgaard


 SANG – FORTÆLLING – FADERVOR
Vi begynder med gudstjeneste i kirken – kun oplyst af levende lys
Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor.

 

HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!!
Aftensmaden byder på en lækker heksegryde og senere skal vi sammen spise lækre og (u)hyggelige kager.

LØB
Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel..

”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften.

Pris for spisning: 20 kr. for voksne, 10 kr. for børn (undtaget minikonfirmander!!). Drikkevarer kan købes

Tilmelding er nødvendig af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet (angiv venligst antal voksne og børn). Det kan I gøre via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812.

 Til gudstjenesten skal der synges følgende salmer/sange – tryk på den enkelte salme/sang for at lytte til melodien:
Foto: John Lauritzen