0 All Booked All Booked All Booked 4318 Bibel og Halloween https://www.elstedkirke.dk/?event=bibel-og-halloween-2&event_date=2018-10-26&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-10-26

Bibel og Halloween


  • VEJVISER & PRINT
2018-10-26 17:30 2018-10-26 19:30 Europe/Copenhagen Bibel og Halloween

. . .BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED SOGNEGÅRD Fredag d. 26.oktober kl. 17.30 ved Iben Vinther Nordestgaard  SANG – FORTÆLLING – FADERVOR Vi begynder med gudstjeneste i kirken – kun oplyst af levende lys Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor. HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!! Aftensmaden byder på en lækker heksegryde og senere skal vi sammen spise lækre og (u)hyggelige kager.   LØB Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel.. ”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften. Pris for spisning: 10 kr. for voksne, gratis for børn. Drikkevarer kan købes Af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet, vil vi sætte stor pris på en tilmelding fra jer, hvis I ved, at I kommer. Det kan I gøre via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812. Til gudstjenesten skal der synges følgende salmer/sange – tryk på den enkelte salme/sang for at lytte til melodien: Æbler lyser rødt på træernes grene (Sensommervise) Papirsklip  729 – Nu falmer skoven

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED SOGNEGÅRD


Fredag d. 26.oktober


kl. 17.30 ved Iben Vinther Nordestgaard


 SANG – FORTÆLLING – FADERVOR
Vi begynder med gudstjeneste i kirken – kun oplyst af levende lys
Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor.
HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!!
Aftensmaden byder på en lækker heksegryde og senere skal vi sammen spise lækre og (u)hyggelige kager.

 

LØB
Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel..

”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften.

Pris for spisning: 10 kr. for voksne, gratis for børn. Drikkevarer kan købes

Af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet, vil vi sætte stor pris på en tilmelding fra jer, hvis I ved, at I kommer. Det kan I gøre via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812.

Til gudstjenesten skal der synges følgende salmer/sange – tryk på den enkelte salme/sang for at lytte til melodien:
Foto: John Lauritzen