0 All Booked All Booked All Booked 4314 Bibel og … en ny start https://www.elstedkirke.dk/?event=bibel-og-en-ny-start&event_date=2018-08-31&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-08-31

Bibel og … en ny start


  • VEJVISER & PRINT
2018-08-31 17:00 2018-08-31 19:00 Europe/Copenhagen Bibel og … en ny start

. . . BIBEL OG… EN NY START – I ELSTED KIRKE Fredag d. 31. august Kl. 17:00 ved Marianne Rothmann Bonde Det er sensommer, og nu begynder alting igen efter sommerferien – også børnehaven og skolen. Som barn kan man godt føle sig utryg og usikker overfor alt det nye. Og derfor skal vi denne gang høre om Moses, der oplever, han ikke behøver være bange for noget. For Gud er jo hos ham og hjælper ham med alt. Bibel og… er en gudstjeneste for børn – og for deres familier. Gudstjenesten varer ca. en halv time, og bagefter spiser vi sammen i sognegården. Gudstjenesten og den fælles spisning er en god og meget hyggelig anledning til at mødes om det kristne budskab og være sammen med andre børnefamilier på børnefamiliers præmisser. Spisningen koster 10 kr. for voksne og er gratis for børn. Drikkevarer kan købes. Af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet vil vi høre gerne fra jer, hvis I ved, I kommer. I bedes give besked til kirkekontoret senest onsdag i samme uge som gudstjenesten enten via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812.   Salmer til gudstjenesten – tryk på den enkelte salme og lyt til melodien: 13 Måne og sol 787 Du, som har tændt 752 Morgenstund har guld i mund – v. 4

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
BIBEL OG… EN NY START – I ELSTED KIRKE


Fredag d. 31. august


Kl. 17:00 ved Marianne Rothmann Bonde


Det er sensommer, og nu begynder alting igen efter sommerferien – også børnehaven og skolen. Som barn kan man godt føle sig utryg og usikker overfor alt det nye. Og derfor skal vi denne gang høre om Moses, der oplever, han ikke behøver være bange for noget. For Gud er jo hos ham og hjælper ham med alt.

Bibel og… er en gudstjeneste for børn – og for deres familier. Gudstjenesten varer ca. en halv time, og bagefter spiser vi sammen i sognegården.

Gudstjenesten og den fælles spisning er en god og meget hyggelig anledning til at mødes om det kristne budskab og være sammen med andre børnefamilier på børnefamiliers præmisser.

Spisningen koster 10 kr. for voksne og er gratis for børn. Drikkevarer kan købes.

Af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet vil vi høre gerne fra jer, hvis I ved, I kommer. I bedes give besked til kirkekontoret senest onsdag i samme uge som gudstjenesten enten via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812.

 

Salmer til gudstjenesten – tryk på den enkelte salme og lyt til melodien:

13 Måne og sol
787 Du, som har tændt
752 Morgenstund har guld i mund – v. 4