0 All Booked All Booked All Booked 7540 Babysalmesang https://www.elstedkirke.dk/?event=babysalmesang-2311&event_date=2020-11-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-11-23

Babysalmesang


  • VEJVISER & PRINT
2020-11-23 09:00 2020-11-23 10:00 Europe/Copenhagen Babysalmesang

. . . BABYSALMESANG Mandag d. 23. november kl. 9.00- ca. 10.00 Babysalmesang er for babyer i alderen 6 uger til 7 måneder og kan meldes til sammen med mor, far eller en bedsteforælder.  Babysalmesangen ledes af Sofie Klausen, der er 27 år og studerer dramaturgi på Aarhus Universitet. Mange af jer har måske allerede mødt hende ifm. en gudstjeneste, da hun er den ene af vores to faste kirkesangere. Som udgangspunkt begynder vi i sognegården kl. 9.00 og slutter efter ca. 45 minutter. Bagefter vil der være tid til hyggeligt samvær med kaffe, te og frugt, hvor babyerne og deres voksne har mulighed for at lære hinanden bedre at kende Babysalmesang er en måde de små kan blive stimuleret kreativt og sanseligt ved at lytte til musik og salmer, akkompagneret af bevægelser, sanseindtryk, instrumentklange og stemmer. De voksne vil lære nogle dejlige salmevers, som kan synges videre derhjemme. Mest af alt skal babysalmesang være et kreativt fællesskab babyer og voksne imellem med musikken og kirken som omdrejningspunkt. TILMELDING På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig. Der er plads til maks. 10 babyer og deres voksne. Tilmelding skal ske til Sofie på tlf. 5338 1792 eller mail: sofie@elstedkirke.dk Ved tilmelding venligst oplys navn på mor/far/ bedsteforælder, barnets navn, alder på barn, telefonnummer og e-mail. Tildeling af plads på babysalmesangsholdene sker efter først-til-mølle-princippet.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
BABYSALMESANG


Mandag d. 23. november
kl. 9.00- ca. 10.00


Babysalmesang er for babyer i alderen 6 uger til 7 måneder og kan meldes til sammen med mor, far eller en bedsteforælder.  Babysalmesangen ledes af Sofie Klausen, der er 27 år og studerer dramaturgi på Aarhus Universitet. Mange af jer har måske allerede mødt hende ifm. en gudstjeneste, da hun er den ene af vores to faste kirkesangere.

Som udgangspunkt begynder vi i sognegården kl. 9.00 og slutter efter ca. 45 minutter. Bagefter vil der være tid til hyggeligt samvær med kaffe, te og frugt, hvor babyerne og deres voksne har mulighed for at lære hinanden bedre at kende

Babysalmesang er en måde de små kan blive stimuleret kreativt og sanseligt ved at lytte til musik og salmer, akkompagneret af bevægelser, sanseindtryk, instrumentklange og stemmer. De voksne vil lære nogle dejlige salmevers, som kan synges videre derhjemme. Mest af alt skal babysalmesang være et kreativt fællesskab babyer og voksne imellem med musikken og kirken som omdrejningspunkt.

TILMELDING

På grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig. Der er plads til maks. 10 babyer og deres voksne.

TilmeldingBabysalmesang, foto_Folkekirkens materialebank skal ske til Sofie på tlf. 5338 1792 eller mail: sofie@elstedkirke.dk Ved tilmelding venligst oplys navn på mor/far/ bedsteforælder, barnets navn, alder på barn, telefonnummer og e-mail. Tildeling af plads på babysalmesangsholdene sker efter først-til-mølle-princippet.