0 Anne-Katrine Japhetson Mortensen All Booked All Booked All Booked 10422 Allehelgen-gudstjeneste v. Iben Vinther Nordestgaard https://www.elstedkirke.dk/?event=allehelgen-gudstjeneste-v-iben-vinther-nordestgaard&event_date=2023-11-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-11-05

Allehelgen-gudstjeneste v. Iben Vinther Nordestgaard


Register 2023-11-05 16:00 2023-11-05 17:00 Europe/Copenhagen Allehelgen-gudstjeneste v. Iben Vinther Nordestgaard

GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 5. november Allehelgen kl. 16:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Det er en gammel tradition, at vi i kirken på den første søndag i november fejrer Allehelgen. Denne søndag er en særlig mindedag for de kære, vi har mistet og nu ikke har hos os mere. Ved gudstjenesten vil vi – med bibelske tekster, musik og salmer – kæde dagens særlige karaktér af mindedag sammen med evangeliets budskab om Guds omsorg både i livet og i døden. Navnene på dem, vi mistede siden sidste Allehelgen, læses op.  Efter gudstjenesten vil der blive uddelt lys til at sætte på graven. Liturg og prædikant er sognepræst Iben Vinther Nordestgaard.   Ønsker man ikke at få navnet på afdøde nævnt ved gudstjenesten, kan man henvende sig til kordegnen på tlf. 40121065 eller via sikker mail: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=8073 Alle er velkomne.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup

GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 5. november
Allehelgen kl. 16:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Det er en gammel tradition, at vi i kirken på den første søndag i november fejrer Allehelgen. Denne søndag er en særlig mindedag for de kære, vi har mistet og nu ikke har hos os mere.

Ved gudstjenesten vil vi – med bibelske tekster, musik og salmer – kæde dagens særlige karaktér af mindedag sammen med evangeliets budskab om Guds omsorg både i livet og i døden.

Navnene på dem, vi mistede siden sidste Allehelgen, læses op.  Efter gudstjenesten vil der blive uddelt lys til at sætte på graven.

Liturg og prædikant er sognepræst Iben Vinther Nordestgaard.

 

Ønsker man ikke at få navnet på afdøde nævnt ved gudstjenesten, kan man henvende sig til kordegnen på

tlf. 40121065 eller via sikker mail: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=8073

Alle er velkomne.