0 All Booked All Booked All Booked 8542 Lysmesse – IVN https://www.elstedkirke.dk/event/lysmesse-ivn-2/?event_date=2022-02-06&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-02-06

Lysmesse – IVN


  • VEJVISER & PRINT
6. februar 2022 17:00 6. februar 2022 18:00 Europe/Copenhagen Lysmesse – IVN

. . . LYSMESSE (KYNDELMISSE) I ELSTED KIRKE Søndag d. 6. februar Sidste søndag efter helligtrekonger Kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse. Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste. Der er tekstlæsninger, levende lys, musik med orgel og violin samt solosang. Alt sammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og af Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet. På grund af restriktionerne kan vi i år desværre ikke byde på varme drikke i våbenhuset efter gudstjenesten.    

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
LYSMESSE (KYNDELMISSE) I ELSTED KIRKE


Søndag d. 6. februar
Sidste søndag efter helligtrekonger
Kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse.

Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste. Der er tekstlæsninger, levende lys, musik med orgel og violin samt solosang.

Alt sammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og af Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet.

På grund af restriktionerne kan vi i år desværre ikke byde på varme drikke i våbenhuset efter gudstjenesten.