0 All Booked All Booked All Booked 6257 Lysmesse – IVN https://www.elstedkirke.dk/event/lysmesse-ivn-0202/?event_date=2020-02-02&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2020-02-02

Lysmesse – IVN


  • VEJVISER & PRINT
2. februar 2020 17:00 2. februar 2020 18:00 Europe/Copenhagen Lysmesse – IVN

. . . LYSMESSE (KYNDELMISSE) I ELSTED KIRKE Søndag d. 2. februar Sidste søndag efter helligtrekonger kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse. Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste. Der veksles mellem tekstlæsninger, lystænding, fællessalmer, orgelmusik og solosang. Vi får besøg af den norske sopran Sigrid Randers-Pehrson, som er uddannet inden for sang, stemmepædagogik og musikologi, og hendes sangstil er den norske, folkelige “kveding”. Hun vil synge traditionelle norske melodier samt I’m the Light of the World (Mass to Light from Darkness) af Tormod Tvete Vik. Alt sammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og af Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet. Efter gudstjenesten bydes der på varme drikke i våbenhuset.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
LYSMESSE (KYNDELMISSE) I ELSTED KIRKE


Søndag d. 2. februar


Sidste søndag efter helligtrekonger
kl. 17:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Det er midvinter. Frosten og kulden er på sit højeste. Derfor tænder vi fakler udenfor i mørkningen og levende lys i kirken, hvor vi fejrer lysmesse.

Lysmessen er en liturgisk gudstjeneste. Der veksles mellem tekstlæsninger, lystænding, fællessalmer, orgelmusik og solosang.
Vi får besøg af den norske sopran Sigrid Randers-Pehrson, som er uddannet inden for sang, stemmepædagogik og musikologi, og hendes sangstil er den norske, folkelige “kveding”. Hun vil synge traditionelle norske melodier samt I’m the Light of the World (Mass to Light from Darkness) af Tormod Tvete Vik.Sigrid Randers-Pehrson

Alt sammen en forkyndelse af lysets komme til jorden – og af Jesus som livets lys, der viser os en vej midt i al vores mørke her i livet.

Efter gudstjenesten bydes der på varme drikke i våbenhuset.