0 All Booked All Booked All Booked 8462 BUSK Gudstjeneste – IVN https://www.elstedkirke.dk/event/gudstjeneste-ivn-82/?event_date=2021-10-31&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-10-31

BUSK Gudstjeneste – IVN


  • VEJVISER & PRINT
31. oktober 2021 11:00 31. oktober 2021 12:00 Europe/Copenhagen BUSK Gudstjeneste – IVN

. . . GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE Søndag d. 31. oktober 22. søndag efter trinitatis kl. 11:00 ved Iben Vinther Nordestgaard Traditionen tro afholdes der BUSK-gudstjeneste i Elsted Kirke den sidste søndag i oktober. BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke og selve ideen til gudstjenesten blev indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer for at sætte fokus på børn og unge i kirken – vel og mærke på landsplan. I Elsted medvirker konfirmanderne, i år 7.B og 7.D. Konfirmanderne har forinden får til opgave at lave de såkaldte “høstkurve”, der ved den efterfølgende frokost i sognegården bliver solgt til højstbydende. Overskuddet går til menighedsplejen, hvor der altid er brug for midler til hjælp til dem, der trænger mest. Af praktiske hensyn hører vi gerne fra dig, hvis du har lyst til deltage ved den efterfølgende frokost. Skriv til elsted.sogn@km.dk eller ring til kordegnekontoret på tlf. 40 12 10 65.  

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.
.
GUDSTJENESTE I ELSTED KIRKE


Søndag d. 31. oktober
22. søndag efter trinitatis
kl. 11:00 ved Iben Vinther Nordestgaard


Traditionen tro afholdes der BUSK-gudstjeneste i Elsted Kirke den sidste søndag i oktober. BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke og selve ideen til gudstjenesten blev indført af kirkelige børne- og ungdomsorganisationer for at sætte fokus på børn og unge i kirken – vel og mærke på landsplan.
I Elsted medvirker konfirmanderne, i år 7.B og 7.D.

Konfirmanderne har forinden får til opgave at lave de såkaldte “høstkurve”, der ved den efterfølgende frokost i sognegården bliver solgt til højstbydende. Overskuddet går til menighedsplejen, hvor der altid er brug for midler til hjælp til dem, der trænger mest.

Af praktiske hensyn hører vi gerne fra dig, hvis du har lyst til deltage ved den efterfølgende frokost. Skriv til elsted.sogn@km.dk eller ring til kordegnekontoret på tlf. 40 12 10 65.