0 All Booked All Booked All Booked 8995 Fernisering – Kreative lokale kræfter https://www.elstedkirke.dk/event/ferniserine-kreative-lokale-kraefter-2/?event_date=2022-09-11&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-09-11

Fernisering – Kreative lokale kræfter


  • VEJVISER & PRINT
11. september 2022 12:15 11. september 2022 14:15 Europe/Copenhagen Fernisering – Kreative lokale kræfter

KUNST I SOGNEGÅRDEN Fernisering og udstilling: Kreative lokale kræfter Søndag d. 11. september ca. kl. 12.15 – 14.15 Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling med værker af Kreative lokale kræfter med musikalsk underholdning ved lokal trio. De udstillede værker hænger for egen risiko og skal ved indleveringen være gjort klar til ophængning med snore, pris, navn, tlf.nr. og evt. mobilepay. Der kan, alt efter størrelse indleveres 2-4 værker, og man får ikke med sikkerhed værkerne udstillet i konfirmandstuerne. Tilmelding Tilmelding er først til mølle. Der er plads til ca. 12 udstillere, alt efter hvad det er for værker, man ønsker udstillet. Der kan ikke udstilles større værker af glas eller keramik. Der er tilmelding til Else Elsborg på mail else.elsborg@webspeed.dk fra 8/8-10/8 2022. Man får efterfølgende besked tilbage, om man er optaget, resten kommer på venteliste. Skriv venligst, hvilke værker det drejer sig om sten/billeder/glas eller keramik og gerne størrelse på billeder. Oplys venligst navn, egen mailadresse samt tlf.nr. Tilmeldingsgebyret betales på mobilepay ved indleveringen og går ubeskåret til sognets menighedspleje. På ophængningsdagen vil det vise sig, om der er plads til alle de indleverede værker. Billederne skal afhentes torsdag d. 19/1 2023 kl. 10 eller efter aftale. Mange hilsner og måske på gensyn Kunstudvalget v. Elsted Kirke      

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

KUNST I SOGNEGÅRDEN

Fernisering og udstilling: Kreative lokale kræfter

Søndag d. 11. september ca. kl. 12.15 – 14.15


Elsted Kirkes kunstudvalg inviterer alle interesserede til fernisering og udstilling med værker af Kreative lokale kræfter med musikalsk underholdning ved lokal trio.

De udstillede værker hænger for egen risiko og skal ved indleveringen være gjort klar til ophængning med snore, pris, navn, tlf.nr. og evt. mobilepay.

Der kan, alt efter størrelse indleveres 2-4 værker, og man får ikke med sikkerhed værkerne udstillet i konfirmandstuerne.

Tilmelding
Tilmelding er først til mølle. Der er plads til ca. 12 udstillere, alt efter hvad det er for værker, man ønsker udstillet. Der kan ikke udstilles større værker af glas eller keramik.

Der er tilmelding til Else Elsborg på mail else.elsborg@webspeed.dk fra 8/8-10/8 2022. Man får efterfølgende besked tilbage, om man er optaget, resten kommer på venteliste. Skriv venligst, hvilke værker det drejer sig om sten/billeder/glas eller keramik og gerne størrelse på billeder. Oplys venligst navn, egen mailadresse samt tlf.nr.

Tilmeldingsgebyret betales på mobilepay ved indleveringen og går ubeskåret til sognets menighedspleje.

På ophængningsdagen vil det vise sig, om der er plads til alle de indleverede værker.

Billederne skal afhentes torsdag d. 19/1 2023 kl. 10 eller efter aftale.

Mange hilsner og måske på gensyn

Kunstudvalget v. Elsted Kirke