0 All Booked All Booked All Booked 8468 De Ni Læsninger – MRB https://www.elstedkirke.dk/event/de-ni-laesninger-mrb-3/?event_date=2021-12-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2021-12-05

De Ni Læsninger – MRB

• VEJVISER & PRINT
5. december 2021 17:00 5. december 2021 18:00 Europe/Copenhagen De Ni Læsninger – MRB

. . . DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE Søndag d. 5. december 2. søndag i advent kl. 17:00 ved Marianne Rothmann Bonde De Ni Læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om menneskets skabelse og syndefald, over profetier om Guds frelse ved et barn, der skal blive verdens herre, til beretningen om Jesu fødsel. Bibelens tekster bliver læst op af beboere i Elsted Sogn og mellem læsningerne er der solosang og forskellige former for musikfremførelse. Liturg er sognepræst Marianne Rothmann Bonde. Traditionen med de ni læsninger stammer fra England, hvor den blev holdt første gang i 1918 i Kings College Chapel i Cambridge. I Danmark er det blevet en tradition at holde de ni læsninger i ugerne op til jul. I England holdes de ni læsninger juleaften. Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld gudstjeneste.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
DE NI LÆSNINGER I ELSTED KIRKE

Søndag d. 5. december
2. søndag i advent
kl. 17:00 ved Marianne Rothmann Bonde

Liturg er sognepræst Marianne Rothmann Bonde.

Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld gudstjeneste.