0 All Booked All Booked All Booked 9852 Carl Nielsen og den folkelige sang v. Peer Kjær Andersen https://www.elstedkirke.dk/event/carl-nielsen-og-den-folkelige-sang-v-peer-kjaer-andersen/?event_date=2022-10-05&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-10-05

Carl Nielsen og den folkelige sang v. Peer Kjær Andersen


  • VEJVISER & PRINT
5. oktober 2022 19:30 5. oktober 2022 21:30 Europe/Copenhagen Carl Nielsen og den folkelige sang v. Peer Kjær Andersen

CARL NIELSEN OG DEN FOLKELIGE SANG Onsdag d. 5. oktober kl. 19.30 i Elsted Sognegård Danskerne har i Højskolesangbogen en ganske enestående sangskat, som der ikke findes mage til i andre lande. En af bidragyderne til denne bog er Carl Nielsen, som har skrevet nogle af de mest elskede danske sange. Tidligere lektor og organist Peer Kjær Andersen vil gå bag om komponisten, kigge lidt ind i hans værksted og fortælle lidt om nogle af sangene tilblivelse. Og vi skal naturligvis synge et udvalg af de mest karakteristiske af dem. Der er gratis adgang.    

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

CARL NIELSEN OG DEN FOLKELIGE SANG

Onsdag d. 5. oktober
kl. 19.30 i Elsted Sognegård


Danskerne har i Højskolesangbogen en ganske enestående sangskat, som der ikke findes mage til i andre lande. En af bidragyderne til denne bog er Carl Nielsen, som har skrevet nogle af de mest elskede danske sange.

Tidligere lektor og organist Peer Kjær Andersen vil gå bag om komponisten, kigge lidt ind i hans værksted og fortælle lidt om nogle af sangene tilblivelse. Og vi skal naturligvis synge et udvalg af de mest karakteristiske af dem.

Der er gratis adgang.

Højskolesangbog, må bruges, jf. tilladelsepeer_240