0 All Booked All Booked All Booked 5744 Bibel og Halloween – IVN https://www.elstedkirke.dk/event/bibel-og-halloween-2510/?event_date=2019-10-25&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-10-25

Bibel og Halloween – IVN

• VEJVISER & PRINT
25. oktober 2019 17:30 25. oktober 2019 19:30 Europe/Copenhagen Bibel og Halloween – IVN

. . .BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED SOGNEGÅRD Fredag d. 25.oktober kl. 17.30 ved Iben Vinther Nordestgaard  SANG – FORTÆLLING – FADERVOR Vi begynder med gudstjeneste i kirken – kun oplyst af levende lys Minikonfirmanderne er ikke sig selv… De er udklædte og synger for os. En ældgammel fortælling bliver levende i flammernes skær, og vi beder vores fadervor. HEKSEGRYDE & EDDERKOPPEKAGER!! Aftensmaden byder på en lækker heksegryde og senere skal vi sammen spise lækre og (u)hyggelige kager. LØB Når vi er godt mætte, skal vi på løb. Minikonfirmanderne har sat græskarlygter op i mørket, så vi kan finde vej. Vi møder bl.a. heksen med sit røde æble, ”Lygte Jack” med sit kors. Og heldigvis møder vi også en engel.. ”Kom, hvis I tør!!” Det bliver helt sikkert en rigtig (u)hyggelig, hyggelig aften. Pris for spisning: 20 kr. for voksne, 10 kr. for børn (undtaget minikonfirmander!!). Drikkevarer kan købes Tilmelding er nødvendig af hensyn til vores gode frivillige i køkkenet (angiv venligst antal voksne og børn). Det kan I gøre via email: elsted.sogn@km.dk eller telefon 86226812.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

.
.BIBEL OG HALLOWEEN I ELSTED SOGNEGÅRD

Fredag d. 25.oktober