Pigedrengekor

Pigedrengekoret er for børn og unge fra 3.-7. klasse og ledes af organist Gethin Davies-Jones. Koret mødes torsdage fra kl. 15.30-16.30

I efteråret 2019 vil Elsted pigedrengekor øve sammen med Lystrup Kirkes pigedrengekor, og det vil foregå i Lystrup kirke.

Første øvegang i efterårssæsonen er torsdag d. 5. september 2019 kl. 15.30 i Lystrup Kirke.

Om at synge i pigedrengekoret
Det er sjovt at synge sammen, og det giver et helt særligt fællesskab. Samtidigt lægges der vægt på, at vi arbejder seriøst og bliver dygtige. Der er ingen optagelsesprøve, men der forventes et højt engagement og et ønske om at lære.
Vi synger både rytmisk og klassisk, og lærer at bruge stemmen på en sund måde. Basal nodelære er en del af undervisningen, og med tiden skal vi synge flerstemmigt.

I efteråret har koret deltaget i et korstævne i Aarhus Domkirke sammen med omkring 150 andre korsangere fra byen. Vi har sunget til familiegudstjenester i Elsted og Lystrup Kirker. Koret har indspillet 5 sange på en CD, sunget til adventskoncert sammen med ungdomskoret og gået Lucia. Som afslutning på sæsonen sang vi ved julekrybben inde i gågaden i Aarhus. Det har været et meget aktivt semester, og en stor glæde for mig som korleder at se børnene vokse med alle disse opgaver.

Har du lyst til at synge i kor, kontakt da korleder og organist Gethin Davies-Jones:
mail: gethin@elstedkirke.dk
Tlf. 61200270