0 All Booked All Booked All Booked 10558 Fernisering – dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen. https://www.elstedkirke.dk/?event=fernisering-dobbeltkunstudstilling-med-fotogruppen-fotovision-og-bronzeskulptoereren-robert-jakobsen&event_date=2023-09-24&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2023-09-24

Fernisering – dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen.


  • VEJVISER & PRINT
2023-09-24 12:15 2023-09-24 14:15 Europe/Copenhagen Fernisering – dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen.

Kunst i Sognegården Fernisering på dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen. Søndag d. 24. september kl.12.15 i Elsted Sognegård Elsted Kirkes Kunstudvalg inviterer denne søndag til en stor dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen. Ved ferniseringen bydes der på et let traktement og musikalsk underholdning. Udstillingen forener det fjerne med det nære, mørket med lyset og skulpturer med kærlighed, mytefortælling og tavshed. Under overskriften “I mørket lever lyset” præsenterer fotogruppen FOTO*VISION en udstilling af kunstfotografier med motiver fra såvel fjerne lande som fra det helt nære, der gengiver synsindtryk, arkitektur, naturlandskaber og dyreverdenen. Fotogruppen udgør tre fotografer: Jørgen Bundgaard, Johnny Schou og Peter Krogbæk Andreasen, der med hver deres indgang til kunstfotografiet, har sammensat en udstilling, hvormed de ønsker at give beskueren en oplevelse, der kan igangsætte tanker og skabe indre oplevelser. Robert Jakobsen ønsker også med hans udstilling: ”Skulpturer som kærlighedsbeskyttere, mytefortællere og tavshedsholdere”, at igangsætte tanker og samtaler. Han mener nemlig, at skulpturerne er skabt som samtalepartnere. Partnere, der er i stand til at holde fast i tavsheden. Gennem et par årtier har han koblet det ordløse kunstneriske arbejde med samtalens mulighed og ordenes tusindårige betydning. Myter er det stof, som skulpturerne materialiseres af, og Jakobsen opfatter skulpturerne som mytefortællere, der fortæller myter, som i en vist forstand er uvirkelige og dog hele tiden sker. Hans skulpturer laves oftest af kasseret materialer primært jern, træ og glas. Der er gratis entré. Udstillingen varer til medio januar 2024.

Elsted Kirkeplads 1, 8520 Lystrup, Danmark

Kunst i Sognegården


Fernisering på dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen.

Søndag d. 24. september kl.12.15 i Elsted Sognegård

Elsted Kirkes Kunstudvalg inviterer denne søndag til en stor dobbeltkunstudstilling med fotogruppen FOTO*VISION og bronzeskulptøreren Robert Jakobsen. Ved ferniseringen bydes der på et let traktement og musikalsk underholdning.

Udstillingen forener det fjerne med det nære, mørket med lyset og skulpturer med kærlighed, mytefortælling og tavshed.

Under overskriften “I mørket lever lyset” præsenterer fotogruppen FOTO*VISION en udstilling af kunstfotografier med motiver fra såvel fjerne lande som fra det helt nære, der gengiver synsindtryk, arkitektur, naturlandskaber og dyreverdenen. Fotogruppen udgør tre fotografer: Jørgen Bundgaard, Johnny Schou og Peter Krogbæk Andreasen, der med hver deres indgang til kunstfotografiet, har sammensat en udstilling, hvormed de ønsker at give beskueren en oplevelse, der kan igangsætte tanker og skabe indre oplevelser.

Robert Jakobsen ønsker også med hans udstilling: ”Skulpturer som kærlighedsbeskyttere, mytefortællere og tavshedsholdere”, at igangsætte tanker og samtaler. Han mener nemlig, at skulpturerne er skabt som samtalepartnere. Partnere, der er i stand til at holde fast i tavsheden. Gennem et par årtier har han koblet det ordløse kunstneriske arbejde med samtalens mulighed og ordenes tusindårige betydning. Myter er det stof, som skulpturerne materialiseres af, og Jakobsen opfatter skulpturerne som mytefortællere, der fortæller myter, som i en vist forstand er uvirkelige og dog hele tiden sker. Hans skulpturer laves oftest af kasseret materialer primært jern, træ og glas.

Der er gratis entré.

Udstillingen varer til medio januar 2024.