Kunst i Sognegården – april-juni 2018


Udstilling med Charlotte Kock

Søndag d. 8. april 2018 efter gudstjenesten var der fernisering af Charlotte Kocks flotte værker.  Der skal lyde en stor tak til alle fremmødte for en hyggelig og god eftermiddag med skøn musikalsk underholdning ved Peer Kjær Andersen.

Udstillingen kommer til at hænge i sognegården til og med mandag d. 11. juni 2018. Værkerne kan ses, når kordegnen er til stede i sognegården, og når lokalerne ikke er optaget af “lukkede arrangementer”.

Charlotte Kock er lokal kunstner med værksted på Flinthøj, hvor man efter aftale er velkommen til at besøge hende.  Charlotte Kock, Flinthøj 6-10, 8520 Lystrup, Tlf. 61338567, e-mail: charkock@gmail.com
Hjemmeside: www.facebook.com/charkock

Se billeder fra ferniseringen her

Download folder om ferniseringen:

Download “Flyer - Fernisering - Charlotte Kock” Charlotte-Kock_Kunst-i-sognegården.pdf – Downloadet 15 gange – 1 MB


Kunstneren Charlotte Kock om sig selv og sine værker

Jeg er en årgang 1966.  Jeg har boet i Lystrup i 20 år og har eget værksted herude, hvor jeg gerne tager imod folk og byder på en kop kaffe.

Jeg er autodidakt kunstner, har gået på skolen for billedkunst tilbage i mine unge dage og har desuden en uddannelse som bygningsmaler og pædagog.

Jeg maler med akryl på lærred og akvarel på papir. Jeg har stor interesse i bygninger og farver, at få farverne til at harmonerer og spille op mod hinanden er meget vigtigt for mig. Hver farve og hvert hus har betydning for hinanden. Det der til stadighed driver mig i mit maleri er at finde de rigtige farver, og det kan tage meget længere tid end man lige forestiller sig – der kan være mange lag i et maleri, fordi farverne har drillet.  Mine bygninger skaber en fortælling for folk, en forestilling: “tænk sig at bo i sådan et hus? Eller sådan en by”? Udover mine huse maler jeg også alt andet der falder mig ind. Jeg øver mig og udfordrer mig selv hele tiden. Ligesom med alt andet i livet står mit maleri ikke stille, og jeg vil ikke kun være hende der maler huse, for jeg vil ikke sættes i bås!

Tryk på billederne for større visning.