Kunst i Sognegården –  januar – marts 2018


Udstilling med Bodil Gardner

Første udstilling under navnet “Kunst i Sognegården” er med vores lokale kunstner Bodil Gardner, som udstiller sine flotte billedtæpper.  Ferniseringen blev holdt søndag d. 14. januar efter gudstjenesten. Der skal lyde en stor tak til alle fremmødte for en hyggelig og god eftermiddag med skøn musikalsk underholdning ved kirkens organist Jørgen Ellekilde.

Bodil Gardners udstilling kan ses i sognegården til og med den 19. marts 2018 – som udgangspunkt på hverdage kl. 10.00-15.00, bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter. Kontakt eventuelt kordegn Christina Nielsen på tlf. 86 22 68 12.

Tryk her for at se billeder fra ferniseringen.

Download flyer fra ferniseringen nedenfor:

Download “Flyer - Fernisering - Bodil Gardner” Bodil-Gardner_Kunst-i-sognegården.pdf – Downloadet 7 gange – 903 kB


Bodil Gardner om sit arbejde med billedtæpperne:

”Jeg har lavet billedtæpper siden starten af 1980’erne. Jeg begyndte oprindeligt med keramik, men dels fordi jeg savnede farverne, og dels fordi det var lidt mere acceptabelt at sidde ved stuebordet og sy – ingen kunne jo se, om det var nyttige ting, jeg producerede – begyndte jeg at lave tæpper.”

”De fleste billeder har et formål og har været undervejs i måneder. Jeg tegner dem aldrig, men planlægger dem grundigt i hovedet, klipper så og sætter fast med nåle. Så går der mange dage, måske uger, hvor jeg flytter rundt på farver og figurer, før jeg går i gang med at sy. Ofte går der også langt tid fra idéen til et billede er opstået, til jeg går i gang. Det kan nemlig være svært at finde det rigtige materiale i den rette farve. Dels køber jeg stoffet på loppemarkeder, dels får jeg det forærende. Falmet, brugt bomuldsstof er meget smukt og rart at arbejde med.”

Bodil Gardner har gennem mange år udstillet i både ind- og udland.

Læs mere om Bodil Gardner på hendes hjemmeside.