Lystrup og Elsted kirkers Ungdomskor

Fra februar 2018 har Elsted kirke og Lystrup kirke lavet et samarbejde om ungdomskor. Nu er der et fælles kor for de to sogne. Det har vi gjort for ved fælles hjælp at kunne skabe et endnu mere attraktivt og spændende kortilbud til de unge i byen.

Koret øver hver tirsdag kl. 17.00-18.30. I foråret i Lystrup kirke og i efteråret i Elsted sognegård.

Koret synger til en lang række koncerter, gudstjenester og arrangementer i begge sogne. Vi tager typisk på en udlandsrejse om året, og deltager lejlighedsvis i korstævner og andre arrangementer udenfor sognene.

Vi lægger vægt på, at det skal være hyggeligt og rart at deltage, samtidigt med at der skal være et meget højt fagligt niveau.

Koret er for piger fra cirka 7 klasse og op.Der er en optagelsesprøve.

Hvis du ønsker at høre mere, eller gerne vil til optagelsesprøve kontakt en af organisterne:
Lars Nabe-Nielsen, tlf 86 22 89 43, e-mail: lars.nabe-nielsen@mail.dk.
Jørgen Ellekilde, tlf. 61 20 02 70, e-mail: organist@elstedkirke.dk