Lystrup-Elsted Ungdomskor

Koret er for piger fra cirka 7. klasse og op.

Koret øver hver tirsdag kl. 17.00-18.30. I foråret i Lystrup kirke og i efteråret i Elsted sognegård.

Ungdomskoret er fælles for Lystrup og Elsted sogne. Koret synger til en lang række koncerter, gudstjenester og arrangementer i begge sogne. Vi tager typisk på en udlandsrejse om året, og deltager lejlighedsvis i korstævner og andre arrangementer udenfor sognene.

Vi lægger vægt på, at det skal være hyggeligt og rart at deltage, samtidigt med at der skal være et meget højt fagligt niveau.

Som korsanger modtager man 20 minutters sangundervisning om ugen, som ligger om tirsdagen før selve korprøven.

Man skal til optagelsesprøve, hvis man ønsker at synge med i koret. Dvs. at det er ens sanglige niveau og ikke ens alder der afgør, hvornår man kan komme med i koret.

Det koster ikke noget at deltage.

Hvis du ønsker at høre mere, eller gerne vil til optagelsesprøve kontakt en af korlederne
Lars Nabe-Nielsen, tlf.: 86 22 89 43, e-mail: lars.nabe-nielsen@mail.dk. (organist fra Lystrup Kirke)
Jørgen Ellekilde, tlf.; 61 20 02 70, e-mail: organist@elstedkirke.dk (organist fra Elsted Kirke)