Kommende udstillinger

Kunst i sognegården –  januar -marts 2018:

Elsted Menighedsråd er stadig interesserede i  at have kunst på væggene i sognegården, så fra 1. januar 2018 har  menighedsrådet lavet en aftale med en flok frivillige om at booke kunstnere, hjælpe med ophængning og nedtagning osv. Under navnet ”Kunst i sognegården” vil der fra 2018 holdes ferniseringer, der som regel vil ligge på søndage lige efter gudstjenesten, og udstillingerne vil være åbne, når der er nogen i sognegården – bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter.

Første udstilling  og fernisering, som afholdes af “Kunst i sognegården”, foregår søndag d. 14. januar  2018 umiddelbart efter gudstjenesten, hvor vores lokale kunstner Bodil Gardner vil udstille sine flotte billedtæpper. Læs mere her.

Gardner Ancient sunlight 58Hx59W