Kommende udstillinger

September 2017:

Kunstforeningen 8520 udstiller i Elsted Sognegård værker af Hardy Brix.
Skærmbillede 2017-05-30 kl. 13.57.32

Du kan downloade folderen nedenfor

Download “Folder - Hardy Brix” Folder.-Hardy-Brix.pdf – Downloadet 28 gange – 1 MB

November 2017:

Kunstforeningen 8520 udstiller i Elsted Sognegård værker af Marianne Stenberg. Denne udstilling bliver den sidste i Kunstforeningens regi, men fortvivl ikke. Fremover vil du også kunne opleve kunst i sognegården. Nedenfor kan du læse mere om, hvad planerne er fremadrettet.

Marianne Stenberg_plakat

Du kan downloade folderen nedenfor

Download “Folder - Marianne Stenberg” Folder-Marianne-Stenberg.pdf – Downloadet 2 gange – 1 MB

Kunst i sognegården – januar 2018:

Elsted Menighedsråd er stadig interesserede i  at have kunst på væggene i sognegården, så fra 1. januar 2018 har  menighedsrådet lavet en aftale med en flok frivillige om at booke kunstnere, hjælpe med ophængning og nedtagning osv. Under navnet ”Kunst i sognegården” vil der fra 2018 holdes ferniseringer, der som regel vil ligge på søndage lige efter gudstjenesten, og udstillingerne vil være åbne, når der er nogen i sognegården – bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter.

Der lægges ud med fernisering søndag d. 14. januar 2018, hvor vores lokale kunstner Bodil Gardner vil udstille sine flotte billedtæpper.